Special Maart

China Airlines

China Airlines 

China Airlines : We treasure each encounter 

State-of-the-art toestel A350

Met recht kan China tevreden terug kijken op de succesvolle dagelijkse non-stop service naar Taipei met het state-of-the-art product A350 (waarvan 3 x per week met onze codeshare en SkyTeam partner KLM). ’Mood-lighting’, de hogere luchtvochtigheid (climat control) en geluidsarme omgeving (ultra moderne motoren) zorgt dat u, of het nu voor werk of vakantie is, uitgerust op de bestemming aankomt.

Als service maatschappij zijn er geen kosten o.a. voor stoelreserveringen (‘free-seating’) en bagage. De bagagevrijdom per klasse is van toepassing.  

De A350-900 is uitgevoerd in een drie klassen configuratie: 

China Airlines – Premium Businessclass

Vooral voor Premium Business passagiers is het genieten geblazen, met flat beds, een geavanceerd inflight entertainment systeem, gratis WiFi, USB aansluiting, genoeg werkruimte en details als houtkleurige panelen en een chique tafellampje, dat de sfeer van een luxe hotel weerspiegelt. Aan boord kunnen de passagiers heerlijke hapjes en drankjes nuttigen in de SkyLounge. Door de indeling van de stoelen (1-2-1) behoudt de passagier zijn eigen privacy.

Premium Economy

China Airlines - De A350-900 is uitgevoerd in een drie klassen configuratie

China Airlines is reuze trots op haar Premium Economy, dat een echte ‘klasse apart’ is, met maar liefst 1 meter beenruimte, fixed-back shell stoelen (kuipstoelen) en aparte maaltijd service. Daarnaast kunnen de passagiers gebruik maken van de priority check-in, priority boarding en 35 kg aan bagage meenemen.

Economy klasse

Ook de Economy klasse is zeer ruim van opzet (3-3-3), voorzien van ergonomische stoelen en biedt u alle ruimte en comfort (81 cm beenruimte).  

Thuisbasis China Airlines

Taipei is de thuisbasis van China Airlines en de ‘hub’ voor vele bestemmingen, zoals Australie (Sydney, Brisbane en Melbourne), Nieuw Zeeland (Auckland en Christchurch), Japan (12 steden),  Indonesie, Hong Kong, Filipijnen (Manilla) en nog tal van andere (business)bestemmingen.

SkyTeam

China Airlines is lid van SkyTeam, waardoor de passagiers vanaf  Elite-plus status en Business Class reizigers gebruik kunnen maken van SkyPriority check-in en SkyTransfer. Tevens kunnen gevlogen mijlen op de individuele Flying Blue kaart worden bijgeschreven. 

Tickets

China Airlines hoopt u dan ook te mogen verwelkomen aan boord van een van de vliegtuigen, vraag uw reisadviseur om uw tickets te boeken.

China Airlines

Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Clubbiedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding