Special Maart

AMCA

Boek uw droomcruise bij AMCA

Royal Caribbean

Uw ideale cruise vakantie begint bij AMCA Cruises en The Travel Club. Ontdek de verschillende moderne schepen, zo kunt u dit jaar met de vernieuwde Allure of the Seas prachtige Europese bestemmingen bezoeken. Of vertrek met de Celebrity Edge naar de Middellandse zee, waar zij samen met haar zusterschip Celebrity Apex verschillende routes in Europa zal varen.

Waar gaat u naartoe?

Ontdek Royal Caribbean en Celebrity Cruises

Royal Caribbean

Royal Caribbean staat bekend om haar innovatieve voorzieningen aan boord van haar schepen. Ervaar de spanning van de FlowRider, de surfsimulator, zweef met de ZipLine hoog boven de Boardwalk en geniet van het uitzicht vanaf de klimwand. De rederij is de enige die een licentie heeft voor het opvoeren van volledige Broadway Shows als Mamma Mia, Hairspray, Cats, Chicago en Saturday Night Fever. Maar ook schaatsen op een echte schaatsbaan, winkelen in de Royal Promenade of genieten op een terrasje in Central Park behoren tot de mogelijkheden aan boord van Royal Caribbean.

Dit jaar biedt de rederij wederom vele interessante vaarschema’s. Het gehele jaar kunt u met Symphony of the Seas en Harmony of the Seas 8-daagse cruises door de Westelijke en Oostelijke Caribbean vanuit Florida varen, met als hoogtepunt een bezoek aan het vernieuwde privé eiland; ‘’Perfect Day at Cococay’’! Of wat dacht u van een vertrek vanuit New York, ‘’the city that never sleeps’’? Dan kunt u ook met Oasis of the Seas naar de Bahamas cruisen! 

Cococay | Boardwalk aan boord van de Royal Caribbean

Ook in Europa kunt u met de vernieuwde Allure of the Seas prachtige bestemmingen in de Middellandse Zee bezoeken, zoals Palma de Mallorca, Florence/Pisa en Rome. Dit schip zal vanaf mei tot en met oktober vanuit Barcelona vertrekken en 8-daagse cruises uitvoeren. Explorer of the Seas zal verschillende routes naar de Griekse eilanden varen, waarbij u onder andere het iconische Santorini en Mykonos kunt bezoeken!

Celebrity Cruises

Celebrity Edge

Celebrity Cruises staat voor moderne luxe. Van het begin tot het eind van uw vakantie omhult de rederij u in bekroonde luxe: een mix van stijlvol design, culinaire uitmuntendheid, luxueuze accommodatie en excellente service. Dag en nacht, aan land en op zee, ervaart u de wereld op een manier die u nooit voor mogelijk heeft gehouden, het soort vakantie wat alleen Celebrity Cruises u kan bieden. De 14 schepen van Celebrity Cruises bieden luxe vakanties welk alle zeven wereldcontinenten bezoeken.

Celebrity Apex, het nieuwste schip in de revolutionaire ‘’Edge series’’, zal bijna haar debuut maken in Southampton om zich aan de Celebrity vloot toe te voegen. Door te denken in vernieuwingen, heeft de rederij innovatieve ruimtes gecreëerd, zoals de nieuwe Infinite Veranda hutten waar binnen en buiten met een druk op de knop kan worden samengevoegd. Een ander unicum is de Magic Carpet, een zwevend platform aan de zijkant van het schip. Het platform beweegt zich tussen meerdere verdiepingen, waardoor u hier heerlijk kunt dineren, maar vanuit hier ook het schip met de luxe tenderboten kunt verlaten. Bovenop het schip vindt u de Rooftop Garden, waar u heerlijk kunt genieten van live muziek of een BBQ in een groene omgeving in de buitenlucht. Daarnaast biedt het schip ook showlounge Eden: een waar wonderland bestaande uit meerdere niveaus omhuld door glas waar de natuur alom vertegenwoordigd is.

Rooftop Garden en Magic Carpet aan boord van de Celebrity Edge

In 2020 biedt de rederij vele interessante vaarschema’s. In het voorjaar zal Celebrity Edge zich naar de Middellandse zee verplaatsen, waar zij samen met haar zusterschip Celebrity Apex verschillende routes in Europa zal varen. Vertrekt u liever vanuit Amsterdam? In de zomerperiode zal Celebrity Reflection 13-daagse cruises naar Noord Europa en de Britse eilanden varen.

AMCA boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding