Special Maart

Voigt Travel Avontuurlijke fly & drive reizen naar Lapland en Noorwegen

Avontuurlijke fly & drive reizen naar Lapland en Noorwegen

Avontuurlijke fly & drive reizen naar Lapland en Noorwegen

Laat u overweldigen door de rust, de ruimte en de adembenemende schoonheid in deze laatste wildernis van Europa.

Gewoon eens van de gebaande paden afwijken en de Route du Soleil omruilen voor de heerlijk rustige wegen in Scandinavië. Van stress en files hebben ze hier nog nooit gehoord en tolwegen zijn er niet. Hooguit wat rendieren die hier en daar de weg versperren of een veerpont waar u even op moet wachten!

Uw rondreis start bij aankomst op het vliegveld van Rovaniemi in Fins Lapland, of Tromsø in Noord-Noorwegen.

Daar staat uw huurauto of camper voor u klaar en reist u op uw gemak naar uw eerste logeerplek. Juist op een rondreis leert u het Arctisch gebied op een hele bijzondere manier kennen. De spectaculaire landschappen zijn gemaakt voor mooie autoritten. Van de uitgestrekte bossen in Lapland, de fjorden en hoogvlaktes bij de Noordkaap tot de paradijselijke Lofoten, Vesterålen en Senja met schilderachtige vergezichten en romantische vissersdorpjes.

De wildernis wordt ineens heel wat minder desolaat als u er gaat wandelen of fietsen. Het vele water nodigt uit tot zwemmen, kanovaren of raften en altijd is er tijd voor koffie en thee uit de blackpot en wat lekkers bij het kampvuur.

Het vele water nodigt uit tot zwemmen
Outdoor luxe

U logeert in Lapse bungalows met privé sauna, Noorse vissershuisjes, romantische Zweedse chalets, comfortabele hotels en vriendelijke guesthouses. Met de camper of een Scandinavische kampeeruitrusting op weg kan ook.

Beter bereikbaar dan ooit
Voigt Travel vliegt u in juni en juli zonder overstappen naar Rovaniemi of Tromsø, waar de zon dag en nacht schijnt.

Goed geregeld bij The Travel Club & Voigt Travel

  • Twee keer per week rechtstreeks vliegen
  • Supersnel op uw bestemming
  • Overstappen is overbodig
  • Alle hoogtepunten in een rondreis
  • Lapland en Noorwegen combineren
  • Naar hartenlust verlengen of uitbreiden
  • Korte trip en one-ways ook mogelijk

The Travel Club & VoigTTravel fly & drive rondreizen zijn zo georganiseerd dat de vlucht, huurauto, verblijf en een aantal activiteiten al is inbegrepen. Daar heeft u dan geen omkijken meer naar. U wilt onbezorgd kunnen genieten van uw reis. Met alle vrijheid om zelf uw dagindeling te bepalen.

Logo

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding