Special Juni

Het reisvisum

het reisvisum

Nieuwe indrukken, een kleurrijke cultuur, bijzondere gebruiken en een overdaad aan flora en fauna. Zomaar een paar dingen die een reis naar een ver, onbekend oord zo aantrekkelijk maken.

De eerste opwinding die u voelt bij alleen al het bedenken van een bestemming zult u absoluut herkennen. Een  nieuwe ervaring vormt een verrijking van het leven. Maar om dat alles te kunnen meemaken dienen er allereerst wat zaken vooraf geregeld te worden. Hier start de voorpret!

KES Visum

Naast de eerste dingen zoals vluchten en verblijf is een even belangrijk onderdeel: het reisvisum.

Een visum is een officieel bewijs dat u een land in mag gaan en toegestaan bent er te verblijven.

Landen doen dit om controle te houden over wie hun staat binnenkomt. Dit vertaalt zich uiteindelijk in een stempel op één van de nog te vullen pagina’s in uw paspoort. Voor de reiziger kan een visumaanvraag, afhangend van de bestemming, in een oogopslag gepiept zijn. Maar een langdurende procedure waarbij veel informatie vereist wordt en verschillende formulieren ingevuld moeten worden komt ook vaak genoeg voor.

Veel landen spelen Pietje Precies wanneer het op het papierwerk aankomt en dat kan wel eens vermoeiend werken. Denk hierbij aan populaire bestemmingen zoals China en India, maar ook de Verenigde Staten en Nigeria kunnen er wat van. Hier springt onze partner KES Visum Support op in.

Waar een visum bij aankomst ontvangen een mogelijkheid is, moet in de meeste gevallen het wel voorafgaand aan de heenreis geregeld zijn. U heeft dan twee opties: óf u vraagt zelf bij de ambassade in kwestie te Den Haag óf Brussel het visum aan, of u laat het aan een tussenschakel over in de vorm van een visumbureau zoals KES Visum.

Waar u zelf gedoe ervaart met veel verschillende formulieren die tot chaos lijden kan u bij onsal deze zorgen geheel uitbesteden.

Te midden van alle ambassades bevindt het bureau zich om uw reis zo efficiënt mogelijk te legaliseren. Al jaren is een betrouwbare aanpak de succesfactor. Met het unieke online stappenplan is in een oogopslag alles ingevuld en heeft u binnen no time de tijd voor de echt leuke dingen. Aan u alleen de taak om één maal de nodige informatie in te vullen en de rest is aan KES Visum. Zodra u dit gedaan heeft, hoeft u indien gewenst nooit meer opnieuw een aanvraagformulier in te vullen. Uw account wordt door ons of uzelf beheerd en maakt het één keer invullen van het aanvraagformulier dus voldoende. Ook is het mogelijk om met één account visa voor bijvoorbeeld het hele gezin op te vragen. Ook bent u ten alle tijden in staat uw eigen informatie digitaal aan te passen.  Deze persoonlijke maar toch efficiënte aanpak maakt de service van onze partner KES Visum voor herhaling vatbaar maar vooral ‘one of a kind’.         

Wanneer de officiële papieren eenmaal afgehandeld zijn en men in het land van bestemming weet heeft van uw komst is het tijd om de zonnebrand en de koffers op te duiken. Wetende dat alle serieuze aspecten zijn afgerond kunt u met een heerlijk vooruitzicht reisvaardig raken. Een goede voorbereiding is het halve werk en kesvisum.nl helpt u hier graag veilig en zeker mee op weg!

Logo KES

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding