Special Juni

PANGEA Travel

Maleisië

Één van de meest toegankelijke en veelzijdige bestemmingen binnen Azië

Het land bestaat uit het schiereiland West-Maleisië en uit het Maleisisch Borneo gedeelte met de deelstaten Sabah en Sarawak. Het is een veilig en goed georganiseerd land en ideaal voor een eerste kennismaking met Azië.

Wat te denken van een bezoek aan de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur, de historische stadjes Malacca en Georgetown, de jungle in Sarawak & Sabah, of juist de bounty-eilanden voor strand en snorkelen? Maleisië biedt het gelukkig allemaal zodat je niet hoeft te kiezen!

Maleisië biedt hotels, guesthouses en homestays, van zeer eenvoudig tot super-de-luxe. Zo is er voor bijna ieder budget wat mogelijk!

Bijna het hele jaar kan er prima gereisd worden naar Maleisië. Het klimaat is tropisch en de temperatuur ligt bijna overal tussen de 25 – 30 graden.

Pangea Travel rondreis Maleisie

Luxe reizen, huwelijksreizen en familiereizen

PANGEA Travel biedt reistypen in Maleisië aan zoals luxe reizen, huwelijksreizen en familiereizen.

Zowel voor gezinnen met hele jonge kinderen als voor families met tieners zijn er gave activiteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan raften, mountainbiken, een boottocht door de jungle, neusapen spotten, snorkelen of een batik workshop.

Individuele maatwerkreizen 

PANGEA Travel verzorgt individuele maatwerkreizen naar Maleisië. Iedere reis wordt zorgvuldig, in overeenstemming met jou, naar wens en op maat gemaakt.

Voor reizen naar Maleisië zijn er diverse reistypen beschikbaar. Er kan zowel per auto met privéchauffeur of zelfstandig met een huurauto gereisd worden.

PANGEA Travel beschikt over ruime ervaring in de verzorging van diverse reistypen naar verschillende delen van Maleisië; zowel West-Maleisië als naar Maleisisch Borneo.

De reisspecialisten bezoeken deze bestemming jaarlijks.

Bezoek veelzijdig Maleisie met Pangea Travel

3 tips voor reizen in Maleisië:

  1. Probeer Malacca in het weekend in te plannen, zodat je de levendige night market op Jonker Street kunt bezoeken.
  2. Het Japamala Resort is een bijzonder sfeervol boutique hotel, te vinden op het eiland Tioman aan de oostkust van West-Maleisië
  3. Het is erg leuk om te gaan fietsen in Georgetown, de hoofdstad van Penang en tweede stad van Maleisië. Sinds 2008 staat Georgetown op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Een verblijf van 2 of 3 nachten in dit stadje is erg de moeite waard.

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding