Special Juni

JTB Ontdek het land van de rijzende zon

Ontdek het land van de rijzende zon.

Ervaar de contrasten van deze unieke vakantiebestemming. Van de bruisende stad Tokio tot het rustieke platteland in de Japanse alpen.

Beleef het moderne en traditionele leven van Japan. „Van hier tot Tokio” is nog nooit zo dichtbij geweest! 

JTB Japan

Dompel u onder in de warme gastvrijheid van Japan

De beleefdheid en welwillendheid van Japanners maken het een aangename reisbestemming die bekend staat als een van de veiligste ter wereld. 

Als eilandenrijk heeft Japan zijn eigen visie op de manier van leven. Het kent een diepe waardering voor traditie en dit is bijvoorbeeld terug te zien tijdens de vele festivals.Tegelijkertijd is Japan op het gebied van robotica, hogesnelheidstreinen en consumentenelektronica een voorloper in technologie.

Japan kent karakteristieke seizoenen en herfst en lente zijn de meest aangename om het land te bezoeken. Maar de poedersneeuw in winters Hokkaido en de subtropische stranden op Kyushu en Okinawa zijn een voorbeeld van de variatie van klimaten en landschappen die voor iedere reiziger het prefecte aanbod verzekert.

Japan Hokkaido en Kyushu

Met de Japan Rail Pass ontdekt u per trein in korte tijd de grote regionale diversiteit van dit langgestrekte land.

Proef ook de echte Japanse keuken en de beste regionale specialiteiten, van de lekkerste sushi op de visveiling in Tsukiji, een kom eetkraam-noedels in Hakata of een deluxe kaiseki-menu in uw ryokan (traditionele herberg). 

Voor de individuele reiziger op zoek naar avontuur, het gezin met kinderen die het land van de manga wil ontdekken, of voor de deelnemer van een groepreis die net iets meer luxe wil, Japan biedt voor iedere type reiziger een unieke ervaring. Neem vrijblijvend contact op voor een reis op maat of voor de mogelijkheden om een bezoek aan Japan te combineren met bijvoorbeeld een kort verblijf in China, Korea of Taiwan.

logo JTB

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding