Special Juni

Met KLM naar avontuurlijk Costa Rica

Met KLM naar avontuurlijk Costa Rica

KLM Costa Rica

Vanaf 31 oktober 2017 vliegt KLM twee keer per week naar San Jose, de hoofdstad van Costa Rica.

San Jose is gelegen in een bergachtige vallei in het midden van het land. Het is het ideale vertrekpunt om Costa Rica te ontdekken, maar ook zeker zelf de moeite waard. San Jose is een moderne stad, met goede restaurants, theaters en leuke markten. Toch vindt u er ook nog veel historie. Niet alleen in musea, zoals het precolumbiaans goud-museum of het nationaal historisch museum, maar ook in de historische wijk Barrio Amón waant u u even terug in de tijd. 

Op ontdekking in de natuur

Wanneer u het land zelf intrekt, wordt u overweldigd door de prachtige afwisselende natuur: wild stromende rivieren, paradijselijke stranden, imposante vulkanen en ongerepte regenwouden. De kans is groot dat u hier apen, neusbeertjes, luiaards, krokodillen of tropische vogels ziet. Bezoek bijvoorbeeld het nevelwoud van Monteverde. Daar kunt u de natuur op een bijzondere manier bewonderen, via de ‘skywalk’ over hangbruggen hoog tussen de bomen. 

Relaxen

Costa Rica is niet alleen avontuurlijk natuurlijk, u kunt er ook gewoon heerlijk ontspannen. Bijvoorbeeld met een kop koffie uit de vallei van Orosí, de beste koffie van Costa Rica. De Caribische stranden zijn een heerlijk relaxte intermezzo of afsluiting van alle Costa Ricaanse avonturen. En als u toch nog niet genoeg natuur hebt gehad: aan de stranden van Tortuguero kunt u de onvergetelijke ervaring meemaken van zeeschildpadden die eieren komen leggen. 

Vluchtschema

Met een Boeing 787 Dreamliner kunt u op dinsdag en vrijdag  vliegen naar San Jose. Het vluchtschema is als volgt:

Heenvlucht: Amsterdam vertrek 15:25 – aankomst 20:05 San José

Terugvlucht: San José vertrek 22:05 uur – aankomst 15:10 uur Amsterdam

Logo KLM

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding