Special Juni

Club MED Mauritius is een ervaring

Een reis naar Mauritius is een ervaring die u minstens één keer in uw leven moet beleven!

Deze bestemming middenin de Indische Oceaan zet iedereen ontegensprekelijk aan het dromen met haar witte zand, haar kokosbomen en haar turkooisblauwe water.

Wie van plan is om naar Mauritius te reizen, wil dat alles perfect is om het absolute geluk te beleven! Maak uw droom waar met de all-in luxeverblijven van Club Med. Mauritius heeft tal van natuurlijke schatten te bieden die u kunt ontdekken per boot, tijdens een duiksessie of gewoon vanuit uw ligstoel op het witte zand. Het hele gezin kan genieten van activiteiten aangepast aan elke leeftijd. Eén ding is zeker: uw vakantie in Mauritius zal een onvergetelijke indruk nalaten. 

Vanaf begin november dit jaar nog sneller op uw vakantie bestemming. Want KLM vliegt dan rechtstreeks van Amsterdam naar Mauritius! 

La Pointe aux Canonniers

Club MED La Pointe aux Canonniers

Zoekt u naar de mooiste familievakantie ooit? Dan is Club Med La Pointe aux Canonniers echt iets voor u.

Palmbomen, tuinen en prachtige stranden... Waarom ging u hier eigenlijk niet eerder naartoe? Er zijn veel Resorts op Mauritius, maar geen enkele verslaat La Pointe op het gebied van kinderclubs. Uw kinderen maken nieuwe vriendjes van over de hele wereld. In de tussentijd hebt u zelf alle tijd om te waterskiën of catamaran zeilen. In de avond komt iedereen weer samen voor een kreeftproeverijtje op het strand: heerlijk! 

La Plantation d’Albion

Club MED

Zin in een romantische vakantie voor twee? Kies voor Club Med La Plantation d’Albion!

Met een prachtig infinity zwembad voor volwassenen, zonnebedjes op uitgestrekte stranden is Albion de perfecte getaway in de Indische Oceaan. Onze tip: bezoek restaurant Le Phare, deze heeft awards gewonnen met haar seafood. Elke dag is hemels in Albion! 

Villa’s Albion

Club MED

Liever uw eigen privé-villa midden tussen de bloeiende hibiscus op het prachtige Mauritius?

Club Med Villa Albion is de ideale keuze voor een intieme vakantie met familie of vrienden met uitzicht op de zee of de tropische tuinen. Met een privé-butler en de mogelijkheid voor een persoonlijke chef-kok in de villa, kunt u ervoor kiezen om te eten in uw eigen kamer of op de Mauritaanse veranda, met champagne bij uw privé zwembad. De restaurants en bars, strand- en wateractiviteiten zijn een aangename wandeling naar het La Plantation d'Albion Club Med Resort. Terwijl de kinderen duiken of vliegen op een trapeze, is de namiddag helemaal van u. 

Logo ClubMed

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding