Special Juni

KLM

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Guanacaste

De Goudkust van Costa Rica

Vanaf 29 oktober vliegt KLM vier keer per week rechtstreeks naar Guanacaste Liberia. Deze bestemming bevindt zich in de op één na grootste regio van Costa Rica, aan de Pacifische kust met fantastische stranden en een overdadige natuurpracht.

Een mooie toevoeging aan het KLM-netwerk, helemaal in combinatie met San José. 

Guanacaste: de Goudkust van Costa Rica

Prachtige kustlijn en weelderige jungle

De regio Guanacaste ligt zo’n 250 kilometer van hoofdstad San José in het noordwesten van Costa Rica aan de Grote Oceaan. Met een prachtige kustlijn,de ‘Gold Coast’,met witte, roze óf zwarte stranden, rustige baaitjes, hippe surfspots en kleine eilandjes voor de kust.
 
Een klein stukje landinwaarts vormen de jungles rondom de vulkanen het weelderige, groene decor voor indrukwekkende wandelingen en ontdekkingstochten naar bijzondere flora en fauna.

Mooi meegenomen: van november tot april valt er vrijwel geen druppel regen. Guanacaste is niet voor niets de nummer 1-bestemming van Costa Rica.

Vanaf 29 oktober vliegt KLM vier keer per week rechtstreeks naar Guanacaste Liberia

Witte stad

Liberia, waar de internationale luchthaven ligt, is de hoofdstad van de regio. Dankzij de witgekalkte huizen met terracotta dakpannen en unieke architectonische details, is deze stad ook wel bekend als de ‘witte stad’. De daarbij horende dubbele deuren, de puertas del sol,zijn speciaal ontworpen om de zon op te vangen.
 
Voor de liefhebben van bijzondere architectuur is het Museo de Sabanero, het cowboymuseum, een aanrader. Na een bezoek begrijpt u meteen waarom Guanacaste ook wel het ‘Wilde Westen’ van Costa Rica wordt genoemd. Kijk ook niet gek op als je een sabanero te paard door het centrum ziet rijden: elke zaterdagavond is er een rodeo in de stad, met cowboys uit heel Guanacaste.

KLM gaat op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag vliegen naar deze bestemming in combinatie met San José

Combinatie San José

KLM gaat op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag vliegen naar deze bestemming in combinatie met San José.

Ideaal voor reizigers die na een verblijf in de hoofdstad ook de heerlijke stranden, prachtige natuur en pura vida van Costa Rica willen ontdekken.

Logo KLM


Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod
The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding