Special Juni

Cultuur, historie en taxfree shoppen in trendy Philly

Cultuur, historie en taxfree shoppen in trendy Philly!

Misschien niet de bekendste stad van de Verenigde Staten, maar zeker één van de leukste steden.

Philadelphia aan de oostkust; een stad met sfeer. Philadelphia heeft niet alleen een belangrijk historisch verleden en musea met geweldige kunstcollecties, maar biedt ook nog eens een bruisend, trendy uitgaansleven.

Bovendien kunt u er de lekkerste Philly Cheese Steaks eten, daar likt u uw vingers bij af.

‘Philly’, zoals insiders liefkozend zeggen, is een stad waar u graag terug komt.

We love Philly!

Philadelphia is voor iedereen 

Studenten, gezinnen, kunt, cultuur, shoppen...

Philadelphia ligt in de staat Pennsylvania en is de op één na grootste stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. Deze gemoedelijke stad met ruim 1,5 miljoen inwoners ligt tussen New York en Washington DC in en is de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip.

De stad spreekt een brede doelgroep aan: van studenten tot gezinnen met kinderen en van cultuur- en kunstliefhebbers tot fervente shoppers. De stad is bekend als bakermat van de huidige Amerikaanse staat en heeft een rijke jazzcultuur.

Het is een combinatie van een bruisende stad en een gastvrij dorp omgeven door prachtige natuur. En met een dagelijkse non-stop service vanaf Amsterdam is Philadelphia goed bereikbaar.

Een makkelijke toegangspoort voor een echt Amerikaanse ervaring!

Historie bij de Liberty Bell in Philadelphia

Philadelpia is anders

Een stad met historie

Europeanen die het over steden in de Verenigde Staten hebben, zeggen vaak: modern en levendig, maar geen sprankje geschiedenis. In de stad Philadelphia is dit anders: Philadelphia is Amerika’s meest historische stad waar de grootmacht het licht zag.

Zo’n 20 miljoen toeristen trekken er elk jaar naar toe om een kerkklok van duizend kilo – de Liberty Bell, het symbool van Amerika’s onafhankelijkheid – te zien. Of om op de plek te staan, in de Independance Hall, waar de onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend.

Philadelphia museum of art

Kunt en cultuur in Philly

Muziek en musea in een eigentijdse stad

Philadelphia heeft ook een groot cultureel centrum, met musea als het Philadelphia Museum of Art, The Barnes Foundation en optredende gezelschappen als The Philadelphia Orchestra en het Pennsylvania Ballet. 

Philadelphia is een stad met een eigentijdse uitstraling en is opgebouwd uit woonwijken, elk met een eigen karakter. De toegankelijke straten, verdeeld in ‘blocks’ maken het centrum van Philadelphia zeer toegankelijk te voet.

Een intensief openbaarvervoersysteem maakt reizen van het centrum naar het omliggende platteland heel gemakkelijk.

Philly_skyline_by_night

Culinair genieten...

....en tussendoor shoppen

In Philadelphia zitten veel prijswinnende restaurants met een geweldige keuken variërend van regionale Amerikaanse favorieten tot aan gerechten van over heel de wereld. 

Tussen de maaltijden door heeft u genoeg tijd om te winkelen. De grootste winkelcentra en bijzondere speciaalzaken vindt u in Philadelphia en ze bieden allemaal tax-free winkelen op kleding en schoenen.

‘Shop till you drop’ krijgt hier pas echt betekenis.

's Avonds staat de stad in het teken van een uitgebreid aanbod podiumkunsten: muziek-, dans-, sport- en filmevenementen geven de stad een bijzondere sfeer.

Voor meer informatie bezoek de website: www.discoverphl.com

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding