Special Juni

Cruise Travel Japan en Zuid Caribbean

Cruise Travel neemt u mee naar de mooiste verre bestemmingen!

Een écht traditionele Shinto-heiligdom bezoeken of relaxen op een strand omringd door flamingo’s?

Dit zijn ervaringen die alleen kunnen worden opgedaan tijdens een verre reis. Een cruise is de perfecte manier om meerdere verre bestemmingen in één reis te ontdekken.

Welke verre bestemmingen staan nog op uw bucket-list? 

Fort Lauderdale, het Venetie van Amerika

Leer bijzondere culturen kennen

U kunt meerdere verre bestemmingen ontdekken tijdens één reis

Cruise naar een verre bestemming en leer een compleet nieuwe cultuur kennen. In samenwerking met Princess Cruises heeft Cruise Travel de mooiste twee verre reizen voor u geselecteerd. 

Kom na een dag vol nieuwe indrukken voldaan op uw schip. U kunt hier volledig tot rust komen in de sauna, gerechten proeven die met de verste ingrediënten worden bereid of het entertainment op hoog niveau aanschouwen.

Door de intieme sfeer en de vele gezellige lounges en bars voelt u zich aan boord zo thuis!

Cruise Travel Basseterre en Oranjestad

Zuid-Caribbean

Tijdens een cruise door Zuid-Caribbean zal u versteld staan van de heerlijke sfeer, de prachtige natuur, relaxende stranden en het koloniale erfgoed.

Deze Zuid-Caribbean cruise begint in Fort Lauderdale, het ‘Venetië van Amerika’. Hier vindt u niet alleen vele kanalen en goudgele zandstranden, maar ook volop kunst en cultuur.

Bezoek Oranjestad Aruba, een echte plek om te relaxen, te winkelen en een klein beetje Hollandse koloniale architectuur te bewonderen.  Veel historische bezienswaardigheden zijn hier niet, de grootste attractie van Oranjestad, de hoofdstad van Aruba, zijn de winkels. Zonder schuldgevoel relaxen dus!

Ook Basseterre, gelegen tussen de glooiende suikerrietvelden en oerwouden met vele orchideeën, is zeker een bezoek waard. Vanuit dit typisch Caribische dorpje van de eilandstaat St. Kitts kunt u tochtjes rond het eiland maken of het fort op Brimstone Hill bekijken en genieten van het geweldige uitzicht.

Afvaart  Princess Cruises - Caribbean Princess *****

  • Vertrek: 28 oktober 2018
  • Aantal dagen: 15
  • Vaargebied: Zuid-Caribbean

Binnenhut vanaf: € 983,- p.p.

Cruise Travel azie cruise

Japan

Moderne technologie vs. eeuwenoude tradities

Wie voor het eerst in Japan is, kijkt zijn ogen uit. Nergens zijn zowel moderne technologie als eeuwenoude tradities zo nadrukkelijk aanwezig. Na Japan te hebben bezocht, is er een grote kans dat u er weer terug wilt keren.

Wat Japan zo bijzonder maakt?

De prachtige tempels, de indrukwekkende landschappen, het heerlijke eten met haar sushi of sashimi en de geweldige bevolking
Dit zijn nog maar een paar van de vele redenen waarom Japan écht op uw bucketlist moet staan!

Tokyo is de bruisende metropool van Japan. Laat u verrassen door een totaal andere cultuur en aanschouw het grandioze uitzicht over de gehele stad vanaf de 634 meter hoge Tokyo Skytree.
Bezoek de fraaie heiligdommen, tempels of het Nationaal Museum, dat de grootste verzameling oosterse kunst ter wereld herbergt.  

Afvaart Princess Cruises - Diamond Princess *****

  • Vertrek: 22 augustus 2018
  • Aantal dagen: 14
  • Vaargebied: Japan

Binnenhut vanaf: € 1.487,- p.p.

Cruisetravel Japan Tokyo

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding