Special Juni

Bucketlist reizen

Bucketlist reizen

Welke bestemming staat bij u op nummer 1?

U heeft vast van die plekken waar u al uw hele leven van droomt en die u ooit een keer wilt bezoeken, reizen die op uw bucketlist staan. Door de corona crisis is de verwachting dat bucketlist reizen niet langer uitgesteld zullen worden zodra reizen weer mogelijk is. Wij hebben alvast een top 10 opgesteld.

 1.     Roadtrip Westcoast USA

Bucketlist reizen - Roadtrip Westcoast USA

Tijdens een roadtrip langs de westkust van de Verenigde Staten wordt uw bucketlist met de dag korter. Las Vegas, San Francisco, San Diego en Los Angeles liggen allemaal op een paar honderd mijl van elkaar vandaan. En tussen deze metropolen in is er niets anders dan verbluffende natuur. Yosemite National Park, Death Valley en de Grand Canyon. Vier weken rondreizen door het zuidwesten van de Verenigde Staten is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Let’s hit the road!

2.     Rondreis Peru

Bucketlist reizen - Rondreis Peru

Peru is het land van Machu Picchu, een wereldberoemde stad van de Inca's middenin de bergen. De incatrail is een gebied waar de sporen van de Inca cultuur en geschiedenis nog duidelijk aanwezig zijn. Naast dit wonderlijke gebied zijn er ook andere plaatsen die een bezoekje waard zijn. Bijvoorbeeld de hoofdstad Lima, met de fijne wijk Miraflores, gelegen aan de kust. Hier vindt u het standbeeld van de liefde en geniet u van een prachtig uitzicht.

3.     Safari Tanzania & Zuid-Afrika

Bucketlist reizen - Safari Tanzania & Zuid-Afrika

Meet the ‘Big Five! Tijdens één van de safari reizen in Zuid-Afrika of Tanzania krijg je de kans om de big five van Afrika in het echt te aanschouwen. Spot tijdens een safari vakantie olifanten, neushoorns, buffels, leeuwen en luipaarden. Houd us verrekijker en camera maar vast in aanslag, deze dieren vastleggen op de gevoelige plaat is namelijk een perfect souvenir! 

4.     Roadtrip Nieuw Zeeland

Bucketlist reizen - Roadtrip Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland: het land aan de andere kant van de wereld, het land van de dromerige maar ook ruige Lord of the Rings-landschappen en het land waar de schattige kiwi vogel misschien wel het engste dier is dat u zult tegenkomen (in tegenstelling tot buurland Australië!). Dit fantastisch stuk Oceanië is zowel een vloek als een zegen: als u er eenmaal bent geweest, zal vrijwel niets meer ooit zo mooi zijn – zoveel divers natuurschoon op een relatief klein stuk land komt u niet veel tegen! Dit laatste maakt het dan ook meteen een perfecte bestemming voor een roadtrip; zowel het noorder- als het zuidereiland is het beste te verkennen door middel van een auto of camper.

5.     Treinreis Transsiberië Express

Bucketlist reizen - Treinreis Transsiberië Express

Eindeloze indrukken.... Siberische Taiga, immense rivieren, het dagelijkse Russische leven in de trein, het Baikalmeer, strakblauwe luchten van Mongolië, 1000 km door de Gobi-woestijn, nomadententen, kuddes kamelen, drie culturen, 20 km langs de Chinese muur, keuken van drie verschillende landen in restauratierijtuigen, schone en ruime coupés, heet water (samowar) en een host(ess) (provodniks).

6.     Rondreis Oman

Bucketlist reizen - Rondreis Oman

Met een rondreis door Oman ervaart u de authentieke, oosterse charme. Het gastvrije en veilige Oman ligt heerlijk in de luwte van de grotere trekpleisters van het Midden-Oosten. Op rondreis Oman maakt u kennis met zowel de goedgevulde schatkamer vol culturele juweeltjes als de lokale bevolking en de bijzondere omgeving. Voor een ontspannen rondreis in pure oriëntaalse sferen is Oman the place to be.

7.     Wintervakantie Lapland

Bucketlist reizen - Wintervakantie Lapland

Lapland is een sprookje in de winter. De uitgestrekte wildernis van Noord-Scandinavië is in de wintermaanden compleet bedekt met een dikke laag sneeuw. Een witte wereld met sfeervolle dagen en mysterieus licht. 's Nachts verlichten miljoenen sterren de heldere hemel en aanschouwt u het ultieme bucketlist fenomeen: het noorderlicht.

8.     Backpacken Thailand

Bucketlist reizen - Backpacken Thailand

Een van de veelzijdigste bestemmingen in heel Azië en de ideale bestemming om te gaan backpacken. Een land met indrukwekkende tempels, mooie stranden, unieke natuurparken en steden bomvol cultuur. Thailand is een geliefde bestemming onder backpackers, want u kunt er makkelijk rondreizen en het is er ontzettend goedkoop.

9.     Stedentrip Marrakech

Bucketlist reizen - Stedentrip Marrakech

Een reis naar Marrakech is als een mysterieuze droom die werkelijkheid wordt. De kleur- en geurexplosie, ’s avonds op het beroemde Djemaa el Fna-plein, betovert u direct. In de kleine straatjes van de soeks ontdekt u het échte Marrakech, waar charmante verkopers u met een heel brede glimlach begroeten. U eet harira op straat, drinkt mierzoete thee en slaapt in een idyllisch riad. In Marrakech beleeft u uw eigen Duizend-in-een-nacht-sprookje.

10.  Rondreis Japan

Bucketlist reizen - Rondreis Japan

Metropolitische steden, tempels, verse sushi en vele contrasten. Laat u tijdens een rondreis Japan verwarmen door het ‘land van de rijzende zon’. In de hypermoderne hoofdstad Tokyo dwaalt u te midden van bloeiende kersenbloesem naar de oude Senso-ji tempel. Of verwonder u in Kyoto bij Fushimi inari-taisha waar de heilige torri’s u leiden naar schitterende tempels. In de straatjes van Gion kunt u zomaar een charmante geisha tegen het lijf lopen.

Welke bestemming staat bij u op nummer 1?

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding