Special Juli

Sale bij Transavia!

Sale bij Transavia!

Voor hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen hoeft u echt niet naar de andere kant van de wereld!

Boek een ticket naar één van de zonnige bestemmingen in en om Europa. Voor u het weet ligt u onder een palmboom bruin te bakken aan het helderblauwe water. Waar gaat u deze nazomer naar toe?

Boek snel, want de aanbiedingen gelden t/m maandag 8 juli.

Zie hieronder een selectie van de topbestemmingen

Sale bij Transavia!

  • Mallorca vanaf € 29

Voor een prachtige kustlijn vliegt u naar Mallorca! De gigantische kliffen, de witte zandstranden en het turquoise water zijn oogverblindend mooi.

  • Rhodos vanaf € 59

Boek een ticket naar één van de grootste eilanden van Griekenland: Rhodos! Op dit zonnige eiland is het heerlijk vertoeven op de mooie langgerekte zandstranden.

  • Gran Canaria vanaf € 59

Van stuwmeren tot stranden, van bossen tot bergkloven en van woestijn tot vulkaankraters; Gran Canaria is rijk aan natuur!

  • Preveza (Lefkas) vanaf € 65

In Preveza komt u terecht in een schilderachtig tafereel. In de haven dobberen vissersbootjes op de helderblauwe zee, achter u liggen groene heuvels met lieflijke gekleurde huisjes.

  • Olbia vanaf € 29

Gelegen aan de mooiste kuststrook van Sardinië ligt Olbia. Haar grote haven en vliegveld bieden u toegang tot Sardinië;  een van de mooiste eilanden van Italië.

Voordelig naar zonnige bestemmingen in en om Europa

Dit is slechts een kleine selectie van het aanbod. Vraag uw persoonlijke reisadviseur naar de actuele aanbiedingen beschikbaarheid.

Deze actie is geldig van 2 juli 8.00 uur tot 8 juli 23.59 uur voor geselecteerde vluchten vanaf eind augustus t/m eind oktober. Tarieven op basis van enkele reis.

Transavia boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding