Special Juli

Holiday Extra's

Slim op reis met Holiday Extras!

Holiday Extras biedt u een ontspannen en goedkoop begin van uw vakantie aan

Met parkeerplaatsen en hotels bij lucht- en cruise havens door heel Europam is er altijd een gepast aanbod voor u.

Alle parkeerplaatsen zijn gereserveerd en hebben hoge veiligheidsstandaarden waar wij ook garant voor staan.

Park, sleep, fly.....

Holiday Extras parkeren of slapen voor of na uw vlucht of cruise

U kiest zelf wat u het beste past

Parkeren op maat

Holiday Extras biedt zowel hotels en parkeerplaatsen bij de terminal aan, als ook in de omgeving van de luchthaven en cruisehaven. Deze parkeerplaatsen zijn inclusief transfer van en naar de luchthaven.

Verder kunt u bij Holiday Extras ook het populaire valet service parkeren boeken, waarbij de auto bij de terminal door een parkeermedewerker wordt overgenomen en bij terugkomst op de afgesproken plaats weer terug staat bij de terminal.

Tijdens uw vakantie staat de auto op een beveiligde parkeerplaats op de luchthaven geparkeerd. Een snelle en gemakkelijke service, waarbij geen transfer van toepassing is.

Holiday Extras Valet Parking

Ga uitgerust op reis

Een hotel overnachting vooraf

Holiday Extras biedt verschillende hotels aan met leuke aanbiedingen op de luchthavens.

Zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om in het hoogseizoen voor €75,- een 2p kamer, inclusief 14 dagen parkeren en transfer van en naar de luchthaven te boeken.

Verder hebben de meeste hotels ook interessante kinderaanbiedingen. Zo zijn er in een aantal hotels 2 kinderen op de kamer van de ouders gratis bij te boeken.

Park, sleep en fly

Een hotel bij terugkomst

Mocht u nu een late terugkomst hebben en dan gebruik willen maken van de overnachting en vooraf parkeren, ook dat is mogelijk.

Bij de park, sleep en fly arrangementen biedt Holiday Extras ook de keuze aan om achteraf overnachten. U kunt dan eerst parkeren en na de vakantie nog gebruik maken van de hotelovernachting. Handig voor een late aankomst na een lange vlucht.

Hotels inclusief parkeermogelijkheden bij de Luchthaven

Waarom Holiday Extras?

 • Gegarandeerde gereserveerde parkeerplaatsen. U hoeft niet te zoeken en staat niet voor verassingen.
 • Transfer is altijd inclusief en ook bij terugkomst.
 • Holiday Extras heeft al meer dan 35 jaar ervaring in services om de vakantie compleet te maken!
 • Zeer aantrekkelijke prijs / kwaliteitsverhoudingen op parkeerplaatsen en hotels bij lucht- en cruisehavens, voor een goed begin van uw vakantie.
 • Alle parkeerplaatsen die aangeboden worden, beschikken over hoge veiligheidstandaarden waar Holiday Extras ook garant voor staat.
 • Leuke hotelaanbiedingen die zeer geschikt zijn voor families met kleine kinderen, bij vroeg vertrek of late terugkomst.

Insidertips:

 • Park, sleep, fly of park, sleep, cruise. Voor iedereen het juiste hotel!
  4 personen slapen = 2 personen betalen = hoge kinderkorting. Bij ons vindt u kindvriendelijke hotels met kortingen voor het hele gezin. De meeste hotels bieden ook tot 15 dagen gratis parkeren aan.
 • Airparks, de specialist voor parkeren op de luchthaven.
  Gratis en gemakkelijk transfer naar de luchthaven heen en terug. Hoge veiligheidsnormen en aantrekkelijke spaarmogelijkheden in de vorm van vroegboekkortingen en actieprijzen. Meer dan 10 jaar ervaring met parkeerplaatsen op de luchthavens.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding