Special Juli

Disneyland Paris is heropend

We kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen in Disneyland® Paris!

Dompel jezelf, samen met je familie en vrienden opnieuw onder in de vele verschillende werelden van de Disney® Parken, Hotels en Resorts.

Van spannende attracties tot themarestaurants en natuurlijk de geliefde Disney Figuren, je kan weer genieten van de Disney magie op een plek waar je gezondheid en veiligheid de prioriteit is. Jij maakt de magie in Disneyland® Paris! Het is zover en we hebben er zin in!

Disneyland Paris® is heropend - Ga op reis naar een fantasievolle plek

Ga op reis naar een fantasievolle plek

Ga op avontuur over de hele wereld, naar een galaxy far, far away en weer terug!
Attracties zijn, zoals gewoonlijk, geopend. Plezier en spanning voor iedereen!
Beleef je eigen avontuur: een spectaculaire Star Wars strijd, een spannende rit voor het hele gezin in Big Thunder Mountain of romantische momenten bij het Kasteel van Doornroosje, alles is mogelijk!

Disneyland Paris® is heropend - Beleef mooie momenten met je familie en vrienden

Beleef mooie momenten met je familie en vrienden

Onvergetelijke momenten met Disney Figuren.
Beleef samen weer fantastische avonturen en magische momenten.
Maak fantastische selfies met Mickey en Minnie, hun vrienden, Star Wars legendes, de Marvel Superhelden of je vrienden van Pixar! Ze kunnen niet wachten om je te ontmoeten op nieuwe en onverwachte manieren.

Disneyland Paris® is heropend - Het is Disneylicious

Het is Disneylicious!

Van counterservice-restaurants tot restaurants met tafelbediening, er zijn eetgelegenheden voor elk budget en elke smaak!
Smul van lekkere snacks en heerlijke maaltijden in de vele themarestaurants in de Disney® Parken.
Ontspan en geniet van de legendarische Disney service tijdens je verblijf in een van de unieke Disney® Hotels en Resorts.

Disneyland Paris® is heropend - Natuurlijk staat veiligheid voorop!

En natuurlijk staat veiligheid voorop!

De Disneyland® Paris ervaring is aangepast om je weer magische momenten te laten beleven, met aangescherpte gezondheidsmaatregelen voor jouw gemoedsrust.
Een beperkt aantal gasten, afstandsmaatregelen, aangescherpte aandacht voor schoonmaak en desinfectievoorzieningen: ontdek alle gezondheidsmaatregelen die er in Disneyland® Paris zijn genomen door contact op te nemen met jouw reisadviseur.

Disneyland Paris® is heropend - Boekingsvoorwaarden voor je gemoedsrust.

Boekingsvoorwaarden voor je gemoedsrust

Momenteel kan je jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren of wijzigen (exclusief vervoerskosten - hierop zijn de standaardvoorwaarden van toepassing)

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk op DisneylandParis.com voor meer informatie.

Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen. (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf  11 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Kijk op DisneylandParis.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek.

Voor meer informatie en het boeken van een magisch verblijf, neem contact op met je reisadviseur.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding