Special Januari

Casita Travel - TOP vakantiehuizen in de zomer- en winterzon

TOP vakantiehuizen in de zomer- en winterzon

Comfort, prettige en mooie omgeving, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en optimale service.

TOP vakantiehuizen in de zomer- en winterzon – Indrukwekkend aanbod van villa’s

Introductie

Casita Travel bestaat sinds 2002 en wordt vakkundig gerund door eigenaresses Monique van der Kolk en Monique Dijkhof.

Vanuit de passie voor mooie locaties in het zonnige zuiden en een ongekende gedrevenheid groeide hun onderneming in 14 jaar uit tot een bloeiend reisbedrijf: ‘We zijn ooit begonnen met 80 landelijk gelegen casita’s (‘kleine huisjes’ in het Spaans) op de Canarische Eilanden en hebben nu ruim 600 prachtige vakantieparkjes, villa’s met privé zwembad (vaak ook verwarmd), authentieke finca’s, B&B’s en mooi ingerichte appartementen aan zee. Voor ieder budget is er een fijne vakantieplek weg van de drukte.’

Specialist in nét even anders

Het 7-koppige team van Casita Travel selecteert speciaal voor u vakantiehuizen die een prettig en bijzonder gevoel met zich meebrengen. Belangrijke pijlers zijn dan ook comfort, prettige en mooie omgeving, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en optimale service. De belangrijkste vraag is altijd: willen wij, onze kinderen en/of onze ouders hier vakantie vieren? Is het antwoord positief dan staat het betreffende plekje op onze website.

U kunt er vanuit gaan dat alles klopt, want de vakantiehuizen worden zeer regelmatig geïnspecteerd op de locaties zelf, sommigen zelfs twee keer per jaar. Daarom is de band met de eigenaren van de vakantiehuizen ook erg sterk. Door deze manier van intensieve samenwerking kunt u een goede en persoonlijke service op de bestemming verwachten.

Waar liggen onze ontdekkingen?

TOP vakantiehuizen in de zomer- en winterzon - Spanje

In Spanje zijn dit de regio’s Costa Blanca (het kleinschalige deel) en Andalusië en naast alle Canarische Eilanden is er een indrukwekkend aanbod van villa’s op Ibiza.

Daarnaast is er veel kennis over Portugal in huis, maar ligt het grootste aanbod in het zuidelijk gelegen Algarve en op het bloemeneiland Madeira. Tenslotte kunt u een onvergetelijke vakantie in Griekenland boeken op de eilanden Kreta en Corfu. U heeft dus voldoende keuze voor een zonnetje in de zomer en de winter.

Flexibel

In tegenstelling tot de traditionele vakantiehuisaanbieders is bij 90% van de vakantiehuizen een aankomst en vertrek op iedere dag van de week mogelijk. Dit kan u veel voordeel opleveren omdat de meeste vluchtprijzen op doordeweekse dagen een stuk lager liggen dan in het weekend.

En wilt u eilanden, bestemmingen en vakantieplekjes combineren? Ook dan bent u bij Casita Travel aan het juiste adres. De fly-drives in Portugal zijn bijvoorbeeld erg populair, evenals het combineren van verschilldende Canarische Eilanden. En niet onbelangrijk: op alle Canarische Eilanden is een huurauto inclusief!

TOP vakantiehuizen in de zomer- en winterzon – Vraag uw reisagent naar alle mogelijkheden!

Vraag uw reisagent naar alle mogelijkheden!

Casita Travel

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding