Special Januari

Elephant Hills

Elephant Hills

Zuid-Thailand

Elephant Hills is Thailands eerste luxueuze jungle tentenkamp. Ze bieden 2 tot 4 daagse natuurvriendelijke en avontuurlijke tours aan in het prachtige Khao Sok National Park: één van de oudste regenwouden ter wereld!

Het pakket omvat:

  • accommodatie
  • activiteiten
  • maaltijden
  • volledig opgeleide Engelssprekende Thaise gidsen
  • (gedeelde) transfers van en naar vele populaire toeristische plaatsen in Zuid-Thailand, waaronder Phuket, Khao Lak, Krabi en zelfs Koh Samui!

Niet inbegrepen zijn: frisdranken, alcoholische dranken, persoonlijke uitgaven (bijvoorbeeld souvenirs), evenals fooien.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd vanuit Elephant Hills Thailand

De unieke Elephant Experience is ongetwijfeld één van de onvergetelijke hoogtepunten tijdens de tours

Elephant Hills biedt een verantwoorde en unieke manier om met de bedreigde Aziatische olifanten om te gaan, daarom is bijvoorbeeld het berijden van een olifant niet toegestaan en worden er geen kettingen gebruikt. U zult ze een modderbad zien nemen en u zult meehelpen met voeren van deze prachtige dieren.

In het Elephant Café kunt u ze van bovenaf bekijken, vrij rondlopend in de buurt van hun natuurlijke junglehabitat, spelen met hun nieuwe likstenen en hun rug tegen de bomen wrijven.

Elephant Hills behandelt de olifanten met waardigheid, respect en op een duurzame manier

Ze zijn trots om te zeggen dat ze de enige finalist van Azië waren in de prestigieuze National Geographic World Legacy Awards 2016, in de categorie "Conserving the Natural World". Ze hebben ook de Green Excellence Award voor Dierenwelzijn gewonnen in 2014-2017, gegeven door Wanderlust Magazine en de Tourism Authority of Thailand UK.

Elephant hills luxe tentenkamp

Natuurlijke avontuurlijke tours

De tours zijn geschikt voor vrijwel alle fitheidsniveaus; de leeftijd van onze gasten is meestal tussen de vier en zeventig jaar, maar af en toe hebben ze ook het genoegen om nog oudere avonturiers welkom te heten in de luxe tentenkampen.

Elephant hills, een unieke olifant ervaring

Unieke olifant ervaring

Veel van de prachtige dikhuiden in Elephant Hills hebben in de houtkapindustrie gewerkt totdat dit in 1989 werd verboden. Omdat olifanten gemakkelijk meer dan 200 kg voedsel per dag eten, moesten er nieuwe manieren gevonden worden om deze vriendelijke reuzen te ondersteunen. Ze wisselden van baan en gingen aan het “werk” in de toeristische sector.

De Elephant Hills Elephant Experience is een uniek concept dat is geïmplementeerd in 2010, toen ze besloten om te stoppen met olifantenrijden aangezien dit onnatuurlijk is. Bij Elephant Hills bieden ze geen olifantrijden aan; in plaats daarvan bieden ze veel meer interactieve en respectvolle opties aan om de fenomenale dikhuiden te ontmoeten.

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding