Special Januari

Jambo Tanzania

Stijlvol op Safari in Tanzania

10-daagse privé-safari in de mooiste parken met stijlvolle overnachtingen

Genieten van de mooiste safariparken in Tanzania

Comfortabel en in alle rust genieten van de mooiste safariparken?

Tijdens deze safari verblijft u minimaal twee dagen op iedere locatie, en in de Serengeti zelfs drie, zodat u alle tijd heeft voor uw gamedrives.

Met uw privéchauffeur/gids reist u naar een unieke locatie in Tarangire. Na een bezoek aan de Ngorongoro krater reist u verder voor een authentieke afsluiting van uw safari in de Serengeti.

U beleeft het Afrikaanse ‘bush’ gevoel tijdens uw verblijf in sfeervolle lodges & camps midden in de wildrijke parken. U bespaart veel reistijd met uw vlucht terug naar Arusha.

Een reis voor de echte safariliefhebber!

Overnacht 'onder canvas' in een sfeervol tented camp

HOOGTEPUNTEN:

  • Rustig reistempo
  • Tarangire National Park
  • Ngorongoro krater
  • Serengeti National Park
  • Stijlvolle lodges & tented camps

Vanaf: € 3.589,- per persoon exclusief vlucht

Ngorongoro krater

Beschrijving reis:

U vliegt met de KLM dagvlucht naar Kilimanjaro, waar u 's avonds aankomt. U wordt hartelijk verwelkomd en naar uw hotel gebracht. De volgende dag begint uw kennismaking met de Afrikaanse dierenwereld. U rijdt met uw Engelssprekende chauffeur/gids per privévoertuig naar Tarangire National Park. Dit park, met haar karakteristieke baobabbomen en rode aarde, herbergt tal van wildsoorten.

U volgende bestemming is Karatu, gelegen aan de voet van de krater. Onderweg kunt u optioneel stoppen in het dorpje Mto wa Mbu. Ook een bezoek aan een Masai dorp is mogelijk. De Ngorongoro krater is één van de bekendste natuurwonderen en staat vervolgens op het programma. U gaat een hele dag op ontdekking op de bodem van de krater. De diversiteit in landschap en wild is hier zeer groot. U heeft dan ook grote kans alle leden van de Big Five te zien.

En dan door naar de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti! Hier vindt u een hoge concentratie van wild en nagenoeg alle bijzondere diersoorten die in dit unieke gebied leven. Leeuwen, buffels, olifanten, giraffen, cheeta's, luipaarden en grote aantallen antilopensoorten zijn hier geen uitzondering.

Bijzonder is de jaarlijkse migratie, waarbij duizenden gnoe's en zebra's langs trekken. Een ervaring waar u ook een beetje geluk bij nodig heeft. U verblijft drie dagen in Centraal-Serengeti, en heeft alle tijd om de omgeving te ontdekken.

‘Hier beleeft u een authentieke safari: terug naar de natuur met alle gemakken van deze tijd!’

De volgende dagen maakt u zowel 's ochtends als 's middags een gamedrive, of u gaat in overleg met uw gids de gehele dag op safari.

Optioneel kunt u kiezen voor een ballonsafari. Na zonsopkomst geniet u vanuit de lucht van de weidsheid van het landschap en ter afsluiting van een champagneontbijt!

U verblijft krijgt een extra dimensie, omdat u overnacht 'onder canvas' in een sfeervol tented camp met prachtig uitzicht over de uitgestrekte vlaktes. Hier beleeft u een authentieke safari, zoals deze oorspronkelijk bedoeld is: terug naar de natuur met alle gemakken van deze tijd!

Vanuit de Serengeti vliegt u vervolgens terug naar Arusha, vanwaar u naar Amsterdam vliegt. U geniet nog lang na van deze comfortabele reis.

Ballonsafari Serengeti

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

Jambo boekt u bij uw reisagent

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding