Special Januari

Norske - Maritieme cruise expeditie

Maritieme cruise expeditie 

De Hurtigruten Expeditie Zeereizen varen in het spoor van de historische Noorse ontdekkingsreizigers – zoals Roald Amundsen, Fridtjof Nansen en Otto Sverdrup

Aanbieding € 600 tot € 1.200 korting per persoon op geselecteerde Expeditie Zeereizen 

Maritieme cruise expeditie - De Hurtigruten Expeditie Zeereizen varen in het spoor van de historische Noorse ontdekkingsreizigers 

Maritieme cruise expeditie, in de traditie van de grote pioniers 

Wij zullen u de betoverende landschappen laten zien zoals zij het zagen: ongerept, afgelegen en ontzagwekkend. Een expeditie met Hurtigruten is een reis vol belevenissen en ervaringen. Reis mee naar alle uithoeken van de wereld en maak op een bijzondere manier kennis met ons internationale erfgoed. 

Hurtigruten, wereldwijd marktleider in Expeditie Zeereizen

Maritieme cruise expeditie – Hurtigruten, wereldwijd marktleider in Expeditie Zeereizen

De noordpoolcirkel is de parallel op 66° 30’ noorderbreedte die over Canada, via Groenland, het noordelijkste puntje van IJsland en verder over Noorwegen naar Rusland loopt. Dit is het gebied van de ijsberen, poolvossen, walrussen en de middernachtzon, waar de zon ’s zomers niet meer onder gaat.

Dit is het territorium van de wendbare expeditie schepen MS Fram en MS Spitsbergen. Ervaar de fjordenkusten en gletsjers van Noorwegen, Groenland, IJsland, Spitsbergen en Canada in al hun schoonheid. Beleef de laatste onaangetaste gebieden ter wereld aan boord van MS Midnatsol en MS Fram op hun reizen rond de zuidelijke poolcirkel, de denkbeeldige lijn op 23.5° van de zuidpool.

De enorme natuurpracht op en rondom Antarctica is adembenemend en biedt een thuis voor miljoenen pinguïns, duizenden robben en een groot aantal walvissen. Net als de grote poolexpedities, begint uw Hurtigruten expeditie zeereis in het prachtige Zuid-Amerika. 

Vanaf Amsterdam naar Spitsbergen, de ultieme droombestemming!

Maritieme cruise expeditie – Spitsbergen, de ultieme droombestemming

Afgelegen, geheimzinnig en extreem – Spitsbergen, het grootste eiland van de Svalbard-archipel, ontvangt u aan de rand van de Arctische oceaan met een groot aantal avonturen. De Svalbard-archipel is een ware droombestemming en bestaat uit drie grotere en een tachtigtal kleinere eilanden.

In de zomer van 2019 zal het splinternieuwe Hurtigruten expeditie schip MS Fridtjof Nansen vanaf Amsterdam een prachtige expeditie reis maken, via de Noorse kust, naar Spitsbergen. Het betreft een 13/14 daagse reis die zowel noord – als zuidwaarts gemaakt kan worden.

Het MS Fridtjof Nansen is het tweede expeditie cruise schip aangedreven door hybride accu technologie en het jongere zusterschip van het MS Roald Amundsen wat in 2018 al in de vaart zal komen. U kunt één van de eerste gasten zijn aan boord van dit bijzondere schip. Aan boord kunt u diverse boeiende lezingen bijwonen van georganiseerd door het expeditie team. 

Aanbieding

€ 600 tot € 1.200 korting per persoon op geselecteerde Expeditie Zeereizen 

Op een groot aantal expeditie zeereizen in 2018 geldt vanaf 26/12/2017 een mooie korting die op kan lopen tot maar liefst € 1.200 per persoon! 

  • Geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode 26/12/2017 t/m 31/03/2018
  • Geldig voor geselecteerde expeditie reizen in de periode 10/04/2018 t/m 21/12/2018
  • Te combineren met de herhalingskorting van Hurtigruten 

Norske

Uw persoonlijk reisspecialist informeert u graag over welke expeditie zeereizen in aanmerking komen voor de korting en bekijkt samen met u de mogelijkheden voor een bijzondere expeditie zeereis naar de bestemmingen Groenland, Canada, IJsland, Spitsbergen, Atlantische kust en Antarctica. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding