Special Januari

333 Travel - Familiereis Olifanten en Spelen in het Zand

Familiereis Olifanten en Spelen in het Zand

Deze privé familiereis door Thailand is ideaal om met het gezin te doen.

Er is ontzettend veel te zien, er staat voor ieder wat wils op de uitgebreide menukaart en de Thai zijn gek op kinderen en zullen dan ook zorgen dat het hen aan niets ontbreekt.

Familiereis Olifanten en Spelen in het Zand – Olifant verzorgen

17-daagse privé familiereis Thailand

Uw reis begint in Bangkok. Hier gaat u de kanaaltjes en rivieren van de hoofdstad verkennen in verschillende boten, zoals een taxiboot en longtailboot.

Ter afsluiting vaart u in een ‘raket boot’ in volle vaart over de rivier!

Brug over de River Kwai

Familiereis Olifanten en Spelen in het Zand – Brug over de River Kwai

De volgende bestemming is Kanchanaburi. Hier bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten, zoals de beroemde brug over de River Kwai en de prachtige Erawan Watervallen. U maakt ook een leuke treinrit met de wind in de haren (want de trein heeft geen ramen) door de prachtige groene omgeving.

In de voormalige hoofdstad Sukhothai gaat u per fiets de schitterende tempelruïnes verkennen. Dan arriveert u in Chiang Mai, in het noorden van het land. Hier bezoekt u een olifantenkamp waar u met het hele gezin een olifant mag gaan verzorgen.

Het tropische eiland Koh Samet

Familiereis Olifanten en Spelen in het Zand – Het tropische eiland Koh Samet

Per nachttrein reist u terug naar Bangkok. U wordt vervolgens per transfer naar de pier gebracht voor de boottocht naar het tropische eiland Koh Samet.

Hier heeft u drie hele dagen om heerlijk te relaxen, te spelen in het zwembad of zandkastelen te bouwen op het strand.

Rustig tempo

Familiereis Olifanten en Spelen in het Zand – Rustig tempo

Tijdens deze vakantie met de kinderen door Thailand reist u in een rustig tempo en leert u met de kinderen op verschillende manieren het land kennen. U verblijft in elke plaats minimaal 2 nachten en in alle hotels is een zwembad aanwezig.

Ook zijn er enkele dagen ingeruimd waarbij er geen programma is, zodat u rustig aan kunt doen en zelf uw dag kunt indelen. Bij uw reisbescheiden krijgt u bovendien enkele suggesties van wat u zou kunnen ondernemen op deze vrije dagen.

333 travel

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding