Special Januari

Untamed

FOGO ISLAND INN

Een spectaculair hotel met een opvallende architectuur

Bovenop de rotsen van de ruige kustlijn van Fogo Island – een klein eiland voor de noordoostkust van Newfoundland – ligt Fogo Island Inn.

Ongerepte natuur, wildlife, ijsbergen en een uitmuntende kwaliteit.

Combineer een reis door oost-Canada met een verblijf in dit bijzondere award winning hotel en vind uzelf terug daar ‘where the world can’t find you’.

Een spectaculair hotel bovenop de rotsen van de ruige kustlijn

Vind uzelf terug op één van de vier hoeken van de aarde

Op een plek dat zeven seizoenen kent. Aan de rand van het ruige Noord Atlantische gebied.

Waar u arriveert als gast en afscheid neemt als vriend. Welkom bij Fogo Island Inn.

Een spectaculair hotel op Fogo Island, een klein eiland voor de noordoostkust van Newfoundland, dat opvalt door het bijzondere ontwerp: een strak design en gebouwd op hoge pilaren. Dit in combinatie met de ligging in een verlaten en afgelegen landschap op de ruige rotsen boven de kust van de woeste Noord-Atlantische Oceaan, maakt een verblijf bij Fogo Island Inn zeer bijzonder en onvergetelijk.

Fogo Island Inn

Reisperiode 

Populaire maanden voor een bezoek aan Fogo Island zijn de maanden juni en juli als de ijsbergen langsdrijven en de zomermaanden wanneer de walvissen goed gespot kunnen worden. Maar ook het najaar is interessant omdat dan het bessenseizoen is en het eiland bezaaid is met tientallen soorten (eetbare) bessen.

En lekker bijkomen van de dag doet u in de bar van de Inn. Probeer vooral de lokale rum Newfoundland Screech. Heerlijk ‘on the rocks’ met vers ijs van de ijsbergen.

Combineer met uw rondreis Canada 

Een verblijf in het Fogo Island Inn is prima te combineren met een indrukwekkende rondreis door Canada.

Een ‘once in a lifetime experience’ is een reis van de Atlantische Oceaan via de Arctic naar de Pacific Ocean en waarbij u onderweg stopt bij een aantal van Canada’s meest iconische bestemmingen.

In juni en juli ziet u de ijsbergen voorbijglijden op Fogo Island in Newfoundland, telt de beluga walvissen in de arctische wateren, geniet van een kanotocht over het spiegelende Lake Louise en spot zwarte beren in British Colombia’s Pacific Rim National Park

Ongerepte natuur wildlife ijsbergen

Tips & tops van deze reis: 

  • Alle transfers en excursies zijn privé. U reist door Canada met een privé-vliegtuig en doet excursies met uw eigen helikopter en watervliegtuig. Zeer exclusief!
  • U bezoekt 3 unieke bestemmingen aan de oceanen van Canada: North Atlantic Ocean, the Arctic en de Pacific Ocean
  • Wist u dat in de stad St Johns, Newfoundland heel veel restaurant zijn? Wij maken graag een reservering in een van de vele mogelijkheden
  • Fogo Island Inn is gebouwd door de Newfoundlandse architect Todd Saunders, een icoon voor architecten en kunstliefhebbers
  • Arctic Watch Wilderness Lodge op Somerset Island is een accommodatie “on the edge”
  • Veel Fairmont hotels zijn historische gebouwen van ruim een eeuw oud
  • Pacific Rim NP is een uniek park waar de poema leeft.
  • Een parel in de natuur om af te luiten is Nimmo Bay Wilderness Resort. Hier komt u helemaal tot rust en kunt u genieten van het echte British Columbia.
  • Deze reis wordt alleen uitgevoerd voor een reisgezelschap voor 4 personen of meer

Untamed Travelling adviseert ons als maatwerkspecialist in reizen naar Noord-Amerika, Afrika, Latijns-Amerika, Azië en Antarctica waarbij beleving voorop staat. 

Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding