Special Februari

Travel Impressions - Onbegrensd genieten in Afrika

ONBEGRENSD GENIETEN IN AFRIKA

Travel Impressions: uw persoonlijke Afrika conciërge die van elke Afrika reis een droomreis op maat maakt

Onbegrensd genieten in Afrika

Droomvakanties op maat

Travel Impressions is dé specialist voor een reis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Oeganda, Rwanda, Tanzania en Kenia. En Travel Impressions gaat graag een stapje verder dan alleen het reserveren van een vlucht, hotelverblijf en vervoer ter plaatse. Een ballonvaart in de Serengeti, slapen onder de sterren in een echte boomhut of een authentieke kookworkshop bij iemand thuis in de Bo-Kaap? Het gespecialiseerde Afrika conciërge team van Travel Impressions zorgt voor een persoonlijke, op maat gemaakte route die u overal brengt waar u heen wilt en alles laat beleven wat u verlangt. Dat is pas onbegrensd genieten.

Droomvakanties op maat

Luxe met een twist

Travel Impressions doet de dingen graag een beetje anders. Luxe betekent niet alleen een mooie kamer, maar een bijzondere ervaring. Daarom ontvangt u in veel hotels in Zuid-Afrika een speciale extra zoals een flesje wijn, een diner voor twee, een spabehandeling of een wijnproeverij – gratis, omdat u via Travel Impressions boekt. Daarnaast worden de reizen in ruim 15 landen aangeboden, waardoor er wereldwijde afspraken gemaakt kunnen worden en u gegarandeerd bent van uitstekende tarieven en condities. Laat u verrassen door deze luxe met een twist.

Luxe met een twist

Een persoonlijk reisboek

Bij elke reis naar Zuid-Afrika of Namibië ontvangt u een compleet op maat gemaakt reisboek. Hierin vindt u onder andere een uitgebreide omschrijving van het gebied waar u verblijft en wat hier allemaal te beleven valt, inclusief suggesties voor interessante dagtochten die vanuit het hotel gemaakt kunnen worden. Ook ontvangt u aanbevelingen op het gebied van restaurants, excursies, winkelen en meer. Zo wordt uw Afrika reis met Travel Impressions nóg specialer.

Unieke dagtochten

Enkele speciale tips

  • Van safari naar belevenis: een safari avontuur staat natuurlijk bij elke Afrika reis op het programma, maar Travel Impressions maakt de beleving graag nét iets specialer. Slapen onder de sterren in een boomhut of een privéontbijt in de bush… het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.
  • Kaap de Goede Hoop dagtocht: één van de mooiste routes ter wereld is die naar Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van Afrika. Veelal wordt deze route per auto afgelegd, maar om de ervaring nog unieker te maken kunt u dit ook achter op een Harley Davidson motor doen.
  • Activiteiten voor ‘thrill seekers’: tokkelen boven een rivier vol krokodillen in de Gauteng provincie? Bungeejumpen vanaf de iconische Soweto Towers in Johannesburg? Raften op de Zambezi Rivier? Sand boarden vanaf de indrukwekkende zandduinen in Namibië? Het leven is te kort voor wensenlijstjes en het team van Travel Impressions helpt u graag uw avontuurlijke dromen te realiseren.
  • Reist u met kinderen? Het contact met de natuur en het maken van een safari is een belevenis voor jong en oud. In Afrika zijn geweldige accommodaties waar kinderen een speciaal plekje hebben. Tijdens safari’s – ook mogelijk in malariavrije gebieden – kunnen kinderen helpen met het opsporen van de verschillende dieren. En in Kenia en Tanzania kunnen kinderen dansen met de Maasai en nieuwe vrienden maken tijdens een bezoek aan een lokale school. Travel Impressions denkt graag mee om de ideale familievakantie samen te stellen.

Van safari naar belevenis
Neem contact op met uw Travel Agent voor alle mogelijkheden.

Travel Impressions boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding