Special Februari

Sawadee - met het hele gezin een echt avontuur beleven

Met het hele gezin een echt avontuur beleven?

Wie weet is een familiereis naar Tanzania dan wel wat voor jullie...

U vindt er uitgestrekte savannen, steppen, indrukwekkende berglandschappen, grote meren en vruchtbare groene gebieden.

Maar het wildlife is natuurlijk één van de voornaamste trekpleisters. Leeuwen, buffels, olifanten, zebra’s, noem maar op.

Een rondreis door Tanzania is echt één groot avontuur.

Wie weet is een familiereis naar Tanzania wat voor jullie..

De Serengeti en Ngorongoro

Wie met de familie naar Tanzania gaat kan de Serengeti niet missen. Dit enorme wildpark is een mix van savannes en boslandschappen waar heel veel dieren leven. Zo ziet u gnoes, buffels, gazelles, zebra’s, nijlpaarden, leeuwen en nog veel meer. Tijdens een van de gamedrives zullen jullie vast en zeker deze wilde dieren spotten!

Naast dit wereldberoemde wildpark bezoekt u ook de kleinere parken in de omgeving waar leuke opties zijn zoals bijvoorbeeld het maken van een nachtelijke gamedrive om dieren te spotten die zich overdag verschuilen.

De Ngorongorokrater is 24 kilometer breed en ontstaan na een vulkaanuitbarsting. In het midden ligt een sodameer waar ook veel dieren leven. Spotten jullie een zeldzame zwarte neushoorn? De giraffe vindt u hier overigens niet, zij kunnen de steile afdaling in de krater met hun lange poten niet maken.

Relaxen op het strand

Bij Tanzania hoort ook Zanzibar, en laat dit nou een prachtig tropisch eiland zijn waar u aangenaam kunt relaxen op het strand.

De meeste familiereizen naar Tanzania sluiten we dan ook af op het eiland Zanzibar, zodat u heerlijk ontspannen alle indrukken van uw avontuur op u in kunt laten werken.

Ontmoet de lokale bevolking

2 mooie familiereizen in Tanzania verdienen uw speciale aandacht:

16 daagse familiereis Tanzania en Zanzibar Chill & Adventure

Met de familie in twee weken tijd het beste van Tanzania en Zanzibar ontdekken? Dat kan!

In een week reist u door de mooiste wildparken in het noorden van Tanzania. In comfortabele 4x4 jeeps doorkruisen we de Serengeti, dalen we af in de Ngorongoro krater en zoeken we tussen de bomen van Tarangire nationaal park naar wild. Olifanten, leeuwen, neushoorns, giraffen, buffels... we kunnen ze zomaar allemaal tegenkomen!

De tweede week is er alle tijd om uit te rusten op het prachtige Zanzibar. Na twee nachten in Stonetown verkassen we naar een mooi hotel aan het parelwitte strand waar u ruim de tijd heeft alle indrukken te laten bezinken.

Tijdens deze familiereis verblijven we in prettige hotels

 Eindig uw reis op de tropische stranden van Zanzibar

18 daagse familiereis Tanzania en Zanzibar

Tijdens deze familiereis naar Tanzania en Zanzibar reizen we met een stoere safaritruck en kamperen we in totaal 6 nachten, een bijzondere ervaring. De campingplekken zijn eenvoudig maar de uitgestrekte Afrikaanse sterrenhemel en een lekker kampvuur compenseren dit zeker.

De overige nachten verblijft u in comfortabele lodges of hotels. Ook deze reis gaan we naar de oneindige vlaktes van de Serengeti en dalen we af in de beroemde Ngorongoro krater. Daarnaast bezoeken we het minder bekende, maar schitterende Tarangire park waar duizenden olifanten rondlopen. U maakt kennis met de kleurrijke Maasai en Datoq-stammen.

Zeer bijzonder in deze gezinsreis is het bezoek aan de Hadzabe, een stam die verwant is aan de Bosjesmannen. Uitgerust met pijl en boog gaat u samen met hen op jacht!

We eindigen ook deze reis op het exotische eiland Zanzibar. Lekker snorkelen samen met de kinderen of een interessante specerijenexcursie maken? De keus is aan u.

Sawadee boekt u bij The Travel Club

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding