Special Februari

Jambo Avontuur in Tanzania & Zanzibar

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

AVONTUUR IN TANZANIA & ZANZIBAR

13-daagse privé-safari inclusief tropisch strandverblijf

Indien u in een week dé safari hoogtepunten van Tanzania wilt zien, dan is deze reis bijzonder geschikt

Samen met uw privé-chauffeur/gids gaat u op safari en brengt u een bezoek aan Lake Manyara, de wereldberoemde Ngorongoro krater en de wildrijke vlaktes van de Serengeti met kuddes olifanten, gnoes en zebra’s.

Met een ontspannen afsluiting op het tropische eiland Zanzibar heeft u met deze reis de ideale mix van safari & strand.

AVONTUUR IN TANZANIA EN ZANZIBAR

Highlights:

Dag 1

Aankomst Kilimanjaro

Dag 2

Lake Manyara National Park

Dag 3-4

Serengeti National Park

Dag 5-6

Ngorongoro krater/Karatu

Dag 7-11

Strandverblijf Zanzibar

Dag 12-13

Naar Amsterdam


Vanaf: € 2.483,- per persoon

exclusief vlucht

Hoogtepunten van Tanzania in 1 week

Beschrijving reis:

Na een eerste overnachting in Arusha begint uw safari-avontuur in Tanzania!

Met uw Engelssprekende chauffeur/gids rijdt u in een privé 4X4 safarivoertuig naar het eerste hoogtepunt van deze reis: Lake Manyara, waar u ’s middags een game drive maakt.

Een mooie rit brengt u vervolgens in de Serengeti: één van de beroemdste wildparken ter wereld. Om de Serengeti staat geen hek en het wild houdt zich niet aan denkbeeldige grenzen, waardoor de kans bestaat dat u onderweg al het eerste wild ziet.

U verblijft twee nachten in de Serengeti waarbij u diverse gamedrives gaat maken. In de Serengeti heeft u kans op een ontmoeting met alle leden van de Big Five.

Voor een uniek uitzicht op het voorbijtrekkende wild, kunt u optioneel een ballonsafari maken. U wordt ’s ochtends vroeg opgehaald en naar de lanceerplek gebracht. Na de veiligheidsinstructie zweeft u ongeveer een uur boven de savanne, waarna u geniet van een heerlijk champagneontbijt.  

 

“U hoeft geen rekening te houden met andere reizigers, u reist tenslotte op privébasis!”

 

De imposante Ngorongoro krater is het laatste safarihoogtepunt van deze reis. U maakt nog een extra gamedrive in de Serengeti alvorens u doorreist naar de krater. De bodem van de krater heeft een doorsnee van 16 tot 20 kilometer en de variatie aan landschappen en diersoorten is voor zo’n relatief klein gebied ongekend.

Overnachten doet u op de rand van de krater, wat een bijzondere dimensie aan uw verblijf geeft. Tijdens een intensieve dag in de krater op dag 6 gaat u tijdens uw gamedrive op zoek naar al haar bewoners. 

 

“Uw lodge met uitzicht op de krater geeft een bijzondere dimensie aan uw verblijf”

 

Na een aantal dagen waarbij u vroeg bent opgestaan, veel onderweg bent geweest en veel indrukken heeft opgedaan, kunt u ontspannen nagenieten op het specerijeneiland Zanzibar.

Na terugkomst in Arusha vliegt u op dag 7 naar dit tropische eiland waar u vijf nachten in een fijn resort verblijft. Het eiland heeft hagelwitte, beeldschone stranden en de spectaculaire onderwaterwereld is ideaal voor duik- en snorkelliefhebbers.

Wilt u iets meer zien van het historische eiland en de hoofdstad Stone Town dan kunt u deelnemen aan diverse excursies.

Op dag 12 kunt u nog even genieten, waarna u tot slot terugvliegt naar huis.

Afsluiting op het tropische eiland Zanzibar

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

 Jambo boekt u bij The Travel Club

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding