Special Februari

Riksja Travel

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

De 7 mooiste plekken van Afrika

Afrika, een prachtig divers continent. Weet u al waar u wilt beginnen?

Afrika, een prachtig divers continent. De bestemmingsexperts van Riksja Travel helpen u met dit overzicht van de 7 mooiste plekken van Afrika.

Van Marokko tot Madagaskar en van Kenia tot Zuid-Afrika, dit zijn de absolute toppers voor uw volgende reis. Met of zonder kinderen.

Ontdek het mooiste van Afrika...

1. Marokko

Dit zijn de 7 mooiste plekken van Afrika

1. Marokko

Welkom in de wereld van Aladdin!

Alleen al Marrakech met de geurige souks en leerlooierijen is een ervaring op zich. Maar het land biedt meer: stranden, groene valleien én ruige bergen. En dat op maar vier uur vliegen! Bij Riksja slaapt u de ene nacht onder een heldere sterrenhemel in een bedoeïenentent, het volgende moment nipt u van verse muntthee in een riad in een van de Koningssteden.

2. Kenia

2. Kenia

Wilt u wilde dieren zien?

Dan is Kenia the place to be! U hoeft de Big Five niet alleen te bewonderen vanuit een jeep. Welnee! Stap uit en ga met de Masai op pad. De stamleden kennen elk geluid, elke geur, elke ritseling … Zo kunt u uzelf voor de leeuwen gooien, zonder echt gevaar te lopen zelf op het menu te staan.

3. Tanzania

3. Tanzania

Tanzania staat voor diversiteit.

Beklim (of bekijk) de Kilimanjaro – de hoogste berg van Afrika -, aanschouw het wild in het achtste wereldwonder: de Ngorongorokrater en sluit af met een pina colada op witte stranden van Zanzibar!

4. Madagaskar

4. Madagaskar

Hoort het bij Afrika? Hoort het bij Azië?

Madagaskar heeft zich in zee genesteld tussen de twee werelddelen en die wispelturigheid voelt u terug in het land: u vindt er tropische stranden, groene jungle, rijstvelden én wild! Weliswaar geen Big Five, maar wel kameleons, fossa’s, maki’s en dansende sifaka’s! 

5. Namibië

5. Namibië

De korrels van de Sossusvlei vindt u nog weken later in de koffer. Maar dat is niet het enige dat bijblijft!

De wilde dieren bij de waterdrinkplaatsen en de kliktaal van de bosjesmannen laten een onvergetelijke indruk achter. Slapen doet u bij Riksja Travel in knusse safarilodges of in de daktent van uw 4×4 midden in de Afrikaanse wildernis! Hoofdstad Windhoek is ook zeker de moeite waard. Of scheur met uw tieners op een quadbike de zoutvlaktes van Makgadikgadi op!

6. Botswana

6. Botswana

In tegenstelling tot buurland Namibië is Botswana een groene verrassing.

Het water van de Okavangodelta voedt de grond en zorgt voor een fantastisch wildleven. Vaar in een uitgeholde boomstam door deze Afrikaanse polder en spot krokodillen en nijlpaarden. Bezoek zeker ook de Victoria falls!

7. Zuid-Afrika

7. Zuid-Afrika

Dit land mag niet missen in het rijtje.

Zuid-Afrika is het land van de Big Five en safari’s met een echte ranger, maar het land heeft nog veel meer grootsheden om te ontdekken. Zo kunt u bij Riksja Travel uw eigen Big Five-activiteiten samenstellen: fietsen tussen de wijnvelden van Stellenbosch (neem gerust een glas!), walvissen spotten of de Drakensbergen beklimmen. 

Weet u al waar u naartoe wilt?

Riksja boekt u bij The Travel Club

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding