Special December

UNTAMED NOORD-AMERIKA

Where the world can't find you

UNTAMED NOORD-AMERIKA

Where the world can’t find you

Verenigde Staten

Reis mee naar de Verenigde Staten, waar pulserende metropolen zich afwisselen met lieflijke dorpen en Arctische toendra via tropisch woud en zongebleekte heuvels overgaat in rotswoestijn...

De van geschiedenis doordrenkte lappendeken is een smeltkroes van culturen; het land van onbegrensde mogelijkheden is de geboortegrond van inuits en indianen, in vorm gekneed door kolonisten, immigranten en goudzoekers.

Met iconen als de Grand Canyon en Las Vegas in het westen, de levendige muziekscene in het zuiden, kosmopolitische steden als New York en Chicago in het noordoosten en Florida’s met palmen omzoomde poederstranden in het zuidoosten heeft het – van rondreis tot citytrip - voor ieder wat wils.

Canada

Met een eindeloze verscheidenheid aan landschappen is Canada een bestemming bij uitstek voor reizigers met een passie voor rauwe en ongerepte natuur.

Laat u meenemen tot diep in het domein van beren en wolven voor een onvergetelijke onderdompeling in de wildernis.

Where the world can’t find you…

Navajo Nation VS

Reizen door Noord-Amerika belooft een onvergetelijke ervaring waarbij al uw zinnen geprikkeld worden

Wij zetten alvast vijf uiteenlopende mogelijkheden voor u op een rij. Laat u inspireren door deze reisvoorbeelden en neem contact voor úw reis op maat. 

Selfdrive

Oost Amerika & Canada

Langzaam kronkelt de route landinwaarts naar steeds verlatener gebied. Na de bruisende energie van New York en de bedrijvigheid in Ongunquit gaat u van de radar en ervaart u de kracht van stilte en de natuur.

Vanuit uniek gelegen lodges maakt u avontuurlijke zwerftochten die - afhankelijk van het seizoen - uiteenlopen van magische kanotochten en uitdagende hikes tot aan skitochten. De reis eindigt in Toronto met een multicultureel ’feast’ van food en design.

Canada

Fly-In

Californië

Maak een spectaculaire rondreis per privéjet langs het mooiste van zonnig Californië en een 'taste' of Utah. Bereid u voor op encounters met het mariene leven van de Amerikaanse Rivièra, activiteiten in de meest schitterende National Parks en een onderdompeling in Golden Gate City. 

San Francisco

Roadtrip 

Yukon & Alaska

Een unieke route leidt via het Yukon Wildlife Preserve, Kluane National Park en Dawson City van Whitehorse naar de noordkust van het continent.

Met als een van de hoogtepunten de Top of the World Highway doorkruist u landschappen variërend van glooiende heuvels en wetlands tot steile rotswanden gletsjers en ijsvelden. De ongeschonden wildernis grenst direct aan de weg en is een waar paradijs voor natuurfotografen.

Alaska

Aloha!

Hawaï

Hawaï herbergt gouden stranden, surfplekken van wereldklasse en uitzonderlijk natuurschoon. Voeg daar de rijke culturele geschiedenis en een ontspannen levensstijl aan toe en u heeft alle ingrediënten voor een droomvakantie. 

Bedwing op Big Island de nog actieve vulkanen in Hawai’i Vulcanoes N.P. voor u zich overgeeft aan de zon op het iconische Hapuna Beach om te luieren, zwemmen, snorkelen, eten, surfen en… repeat.  

Hawai

Canada's  Sunshine Coast 

Een sensationele flightseeing trip vanuit Vancouver

Over de met orka’s, dolfijnen en zeeleeuwen gevulde wateren van Howe Sound en de kolkende Skookumchuck Rapids - brengen u naar Canada’s Sunshine Coast, waar u vanuit de meest luxe lodges opwindende buitenavonturen beleeft.

Heli-hiken, kayak- en zodiactochten, vissen op zalm en het spotten van grizzlyberen zijn slechts een greep uit de sportieve mogelijkheden, Where the world can’t find you…

Canada

Untamed Travelling

Maatwerkspecialist in reizen naar Afrika, Noord- en Latijns-Amerika, Azië en Antarctica waarbij beleving altijd voorop staat. 

Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen.

Where the world can’t find you!

Untamed Travelling boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding