Special December

US Travel

Combineer een autorondreis Florida

Met een verblijf in een villa met privézwembad in Orlando

Miami en de Everglades

Florida

mooie zonnige steden, hagelwitte stranden en prachtige natuur

Bij een reis in Florida denkt u waarschijnlijk aan een relaxte vakantie waarbij u mooie zonnige steden, hagelwitte stranden, maar ook prachtige natuur gaat zien. En dat is precies wat u ontdekt tijdens een rondreis in Florida.

U geniet met een huurauto van al het moois dat de 'Sunshine State' te bieden heeft. U proeft van de sfeer op Miami's South Beach en rijdt vervolgens richting het meest zuidelijke puntje van Amerika. Hierbij passeert u eilandjes met fantastische namen als Islamorada, Key Largo, Marathon en Duck Key met als eindpunt het tropische Key West. Dit schilderachtige stadje is bekend om haar houten huizen met prachtige veranda’s en een spectaculaire zonsondergang!

Verder onderweg maakt u een fantastische airboat tour in National Park the Everglades. In dit prachtige natuurgebied, bijgenaamd 'The River of Grass', ziet u ongetwijfeld alligators en vele kleurrijke vogels, waaronder veel ibissen en reigers.

Vervolgens komt u aan bij de westkust van Florida, in Fort Myers Beach, wat vooral bekend staat om haar spierwitte, brede zandstrand en helderblauwe zee. Het mooiste strand dat u hier gaat zien is het strand van Sanibel Island, wat u bereikt via een brug vanuit Fort Myers. U kunt hier samen met het gezin grote schelpen zoeken op de hagelwitte stranden of lekker actief bezig zijn tijdens een kajaktocht.

Na de Keys bezoekt u de pretparken en verblijf in een privé villa

Na het rondreizen

is het tijd om de pretpark hoofdstad van de wereld te bezoeken

Hier gaat u nog een week relaxen in uw eigen luxe villa met privé zwembad. De comfortabel ingerichte villa’s hebben minimaal 3 slaapkamers en u geniet hier van alle gemakken van thuis. ’s Morgens ontbijt u met het hele gezin in de ruime keuken of op uw terras en kunt daarna op pad richting één van de vele pretparken in Orlando. Al deze vakantiehuizen liggen op maximaal 30 minuten rijden van de Disney parken.

Ontmoet Mickey Mouse en zijn vrienden in het Magic Kingdom Park of ga op een Afrikaanse safari in Disney’s Animal Kingdom.

In de avond kunt u nog een hapje gaan eten in Disney Springs of gaat u terug naar de villa voor een echte Amerikaanse barbecue avond met de hele familie?

In Orlando vindt u ook de Universal Studios en Universal’s Island of Adventure. Hier beleeft u de filmwereld alsof u zelf de ster bent en jaagt u samen met de agenten van “Men in Black” op aliens in de straten van New York of vliegt u samen met E.T. op een fiets door de lucht om zijn planeet te redden. Natuurlijk kan een bezoek aan de Wizarding World of Harry Potter in Universal’s Island of Adventure niet ontbreken!  

Ontmoet Mickey Mouse en zijn vrienden in het Magic Kingdom Park

Uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club helpt u graag, samen met de bevlogen medewerkers van UStravel, met een onvergetelijke maatwerkreis naar de bijzondere plekjes in Florida.

US Travel boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding