Special Augustus

Intrepid

India & Nepal

Apart én in combinatie fantastisch

Reizen in Nepal verslaat elke verbeelding. Liggend in de schaduw van de Himalaya en de Mount Everest krijgt de term “adembenemend uitzicht” hier echt een nieuwe betekenis.

Wordt betoverd door de mythen en legenden van India. Majestueuze gebouwen zoals het Paleis der Winden of de Taj Mahal brengen vervlogen tijden terug.

Beleef de vele kleuren van India en Nepal

Unieke verscheidenheid

Strand, historie, nationale parken en de mooiste zonsopgang ter wereld...

Delhi is het uitgangspunt voor veel van onze rondreizen. De eindeloze stranden met kristalhelder water in het zuidelijke Goa zijn ideaal om heerlijk te ontspannen.

In de kleine Indiaanse dorpjes maak je kennis met het rustige landelijke leven en de lokale bevolking.

Nepal is ook een land van grote diversiteit

Er zijn talloze nationale parken, zeldzame wilde dieren en een uitgebreide historische cultuur. De bruisende hoofdstad Kathmandu kent talloze activiteiten op straat zoals leuke markten, winkels en interessante tempels.

Een homestay in Bandipur brengt je midden in het authentieke Nepalese leven. Een andere stop is Pokhara, waar de mooiste zonsopgang van de wereld te zien is.

Kleine internationale reisgroepen brengen u dichtbij de bevolking

Intrepid internationale reizigers

We reizen in kleine groepen, 16 deelnemers is vaak het maximum waardoor contact met de lokale bevolking vaak gemakkelijk is.

Wie op reis gaat met Intrepid, reist in internationaal gezelschap. Medereizigers kunnen uit alle delen van de wereld komen en dit geeft elke reis een extra dimensie.

Onze reizen hebben een avontuurlijk karakter en er gaan veel singles met ons mee op reis.

Combineer India en Nepal

Een greep uit ons zeer uitgebreide aanbod:

Delhi to Goa

Ontdek India in al zijn glorie

Van rijkelijk gevulde bazaars tot witte zandstranden en weelderige paleizen tot prachtig groene specerijenplantages. Duik in een wereld van heerlijk straat-eten, riksja's die midden door drukke steegjes manoeuvreren en wandel te midden van prachtige meren en beboste heuvels. Deze reis eindigt aan de kust van Goa, waar yoga, cocktails en gouden zandstranden de ingrediënten zijn om te ontspannen na een bruisende reis door India.

Trekking Everest Basecamp

Ga het avontuur aan tijdens de trekking naar het Everest Base Camp

De Mount Everest werd voor het eerst bedwongen door Tenzing Norgay en Sir Edmund Hillary in 1953, sindsdien is deze piek het ultieme doel geweest voor bergbeklimmers. Vandaag de dag gaan de meeste trekkers de uitdaging aan met een trekking naar het Base Camp. Vanuit Lukla start dit fantastische avontuur. We overnachten in lokale theehuizen, de dagwandelingen zijn spectaculair en de uitzichten zijn ongeëvenaard.

Classic Rajasthan

De noordelijke provincie Rajasthan is een betoverende plek

Op deze reis ontdek je de indrukwekkende geschiedenis, imposante forten en prachtige Maharadja paleizen. Wandel over levendige markten en ga op zoek naar de zeldzame Bengaalse tijger. Geniet van een zonsondergang tijdens een kameelsafari en ontdek de gastvrijheid van de lokale bevolking, de ware essentie van Rajasthan.

Kathmandu to Delhi Overland

Het beste van 2 werelden

Overland reizen we door zowel Nepal als India, waarbij het “beste van 2 werelden” voorbijkomt.

De intense schoonheid van de Taj Mahal, de religieuze sfeer in Varanasi, prachtig Chitwan National Park, trotse Nepali en overheerlijk eten kenmerken deze reis.

Southern India

Welkom in een compleet andere wereld, Zuid-India

Ontmoet de lokale bevolking in hun vissersdorpjes en tribale huizen. Ga mee met locals naar bazaars of zelfs op bedevaart in Madurai.

Ook bezoeken we culturele bezienswaardigheden. We gaan langs het Paleis van de Maharadja in Mysore en overnachten in het Frans geïnspireerde Pondicherry.

Zuid-India staat voor spiritualiteit, vriendelijke mensen, wilde dieren en vele heiligdommen; fascinerend om te verkennen.

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding