Special Augustus

Thailand

Gaat u naar het oosten van Thailand?

Vergeet dan vooral niet om een stop te maken in Trat!

Deze regio is een paradijs voor zonaanbidders en ook hét startpunt voor een bezoek aan eilanden zoals Koh Chang, Koh Mak en Koh Put.

Daarnaast heeft deze regio een rijke cultuurgeschiedenis met genoeg bezienswaardigheden om een paar dagen zoet mee te zijn.

Bezoek Koh Chang Beac

4 niet te missen bezienswaardigheden

Wat Phai Lom

Maak vanaf de stad een wandeling naar de Wat Phai Lom tempel, hier vindt u het Three Venerable Monks Wax Museum. Levensgrote wassen beelden die tot de verbeelding spreken, een indrukwekkend staaltje vakmanschap.

Wat Buppha Ram

Nadat u uw ogen heeft uitgekeken in Wat Phai Lom, kunt u doorgaan naar Wat Buppha Ram om daar de verhalen te horen die de eeuwenoude muurschilderingen vertellen.

Vihan Phra Buddha Saiyat

Vergeet vooral niet bij de Vihan Phra Buddha Saiyat naar binnen te gaan. Deze tempel is zowel van binnen als buiten prachtig versierd met houtsnijwerk.

City Pillar Shrine

Sluit de dag af met een bezoek aan de City Pillar Shrine, een kleurrijke stadspijler versierd met prachtige Chinese voorspoedige symbolen.

What Pai Lom tempel

3 keer doen!

Khlong Bang Phra Community

Het mangrovebos van Ban Tha Ranae is een goed bewaard gebleven stuk natuur in Khlong Chek. Vlakbij vindt u de Khlong Bang Phra Community, dit gebied staat vol oude winkelpanden die floreerden tijdens het koloniale tijdperk.

Op zoek naar een plek met adembenemend uitzicht over open zee?

Ga dan zeker naar Laem Ngop Viewpoint. Resorts en boetiekhotels vindt u er in overvloed, er is voor iedere reiziger een passende accommodatie.

Beroemd zijn het Suan Phu Restaurant naast het mangrovebos en Sukhumvit Crab Noodles niet ver van de avondmarkt, waar u heerlijke lokale lekkernijen kunt proeven. Elk jaar wordt er in mei en juni de Trat Fruit Fair georganiseerd. Deze markt is een kleurrijk spektakel waar de mooiste fruitsoorten voorbij komen.

Zin in een uitstapje?

Via de weg naar Ban Hat Lek komt u zo terecht in de Cambodjaanse provincie Koh Kong.

Boottocht door de Mangrove

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding