Special Augustus

FOX

Ontdek de schatten van Sri Lanka

Sri Lanka wordt steeds populairder als vakantiebestemming en wij begrijpen als geen ander waarom

Culturele hoogtepunten als de oude koningsstad Anuradhapura en de imposante leeuwenrots van Sigiriya worden afgewisseld door prachtige natuurparken.

Ga in één van de nationale parken in een 4WD op zoek naar wilde olifanten, geniet van de heerlijke stranden die het eiland rijk is en wandel door theeplantages. Tel daarbij het heerlijke eten en de enorm gastvrije bevolking op en uw volgende reisbestemming lijkt zich op een presenteerblaadje aan te dienen.

Sri Lanka, niet twijfelen, gewoon doen!

Naar Sri Lanka met FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé specialist op het gebied van verre reizen

Al meer dan 20 jaar verzorgen zij comfortabele reizen buiten Europa, waarbij u kunt kiezen uit reizen in groepsverband of individueel.

Comfortabel avontuur gegarandeerd!

Ontdek de schatten van Sri Lanka met Fox

Familiereizen naar Sri Lanka

Sri Lanka is een uitstekende bestemming om met het gezin te ontdekken

De afwisseling tussen cultuur, de waanzinnige natuur met haar wilde olifanten, de heerlijke stranden en de lieve bevolking zorgt voor een fantastische belevenis voor jong en oud.

U kunt kiezen uit familiereizen in groepsverband met een Nederlandssprekende reisleider of een privé familiereis met Engelssprekende gids/chauffeur.

Laat u uw kinderen kennis maken met deze compleet andere wereld?

Groepsrondreizen naar Sri Lanka

Onder leiding van een Nederlandssprekende reisleider en gezellige medereizigers Sri Lanka ontdekken? Kies dan voor een groepsrondreis van FOX!

U reist per airconditioned bus en overnacht in comfortabele hotels, waar mogelijk met zwembad. U ontdekt de hoogtepunten van dit prachtige eiland en sluit de reis af met een heerlijk strandverblijf aan de kust van Sri Lanka of op de paradijselijke Malediven.

Reist u mee?

Sri Lanka met uw familie & met een privé chauffeur

Privé rondreis Sri Lanka met gids/chauffeur

Reist u liever alleen met uw eigen reisgezelschap?

Kies dan voor een privé rondreis. Op de luchthaven staat een ervaren Engelssprekende chauffeur u al op te wachten, die tevens uw gids is.

De chauffeurs die voor FOX werken zijn zeer servicegericht, vertellen vol passie over hun land en brengen u naar de mooiste plekjes. En dat altijd in uw eigen reistempo.

Een onvergetelijke ervaring is gegarandeerd!

Single groepsreis naar Sri Lanka

Samen met andere alleenreizende Sri Lanka leren kennen, daar draait het om bij een single groepsreis

Op een ongedwongen manier samen reizen en reisbelevenissen met elkaar delen. Single reizigers hebben de liefde voor reizen en het ontdekken van andere culturen en landschappen met elkaar als grote gemene deler.

De Nederlandssprekende reisleider weet daarnaast de mooiste plekjes en gezellige restaurantjes te vinden.

Zo wordt het een reis om nooit te vergeten.

Sri Lanka groepsreizen, ook voor singles

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisaviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding