Special Augustus

China Airlines

China Airlines

We treasure each encounter

Wij zijn trots om dit jaar ons 60-jarig bestaan te vieren!

China Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Taiwan en biedt een dagelijkse non-stop service vanaf Amsterdam naar Taipei aan met de B777 (waarvan 3 x per week met onze codeshare en SkyTeam partner KLM).

Vanaf oktober zal weer gevlogen worden met de Airbus 350.  

Zowel de Boeing 777 als de A350-900 hebben 3 klassen:

Premium Business 

Vooral voor Premium Business passagiers is het genieten met flat beds van 1.98 cm, dus ook aan de lange passagiers is gedacht.

Door de indeling van de stoelen 1-2-1 behoudt u uw eigen privacy en heeft u altijd een stoel aan het gangpad.

Aan boord  heeft u gratis WiFi en kunt u heerlijke hapjes en drankjes nuttigen in de SkyLounge.

Premium Business Class China Airlines

Premium Economy

China Airlines is trots op haar Premium Economy, dat een echte ‘klasse apart’ is, met maar liefst 1 meter beenruimte, fixed-back shell stoelen (kuipstoelen).

De Premium Economy is ongeveer de helft* van de Business Class prijs. (* dit is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend)

Daarnaast kunt u gebruik maken van de priority check-in, priority boarding en 35 kg aan bagage meenemen.

Economy klasse 

Ook de Economy klasse is zeer ruim van opzet voor de Boeing 777 met een 3-4-3 configuratie en de Airbus 350 met een 3-3-3 configuratie. De Economy klasse is voorzien van comfortabele stoelen en het biedt u alle ruimte en comfort (81 cm beenruimte).  

Economy Class China Airlines

Taipei is de thuisbasis van China Airlines

Taipe is tevens de ‘doorverbinding’ voor vele bestemmingen, zoals;

Bali,  Vietnam (Saigon en Hanoi) Japan (Tokyo, Osaka en nog 12 andere bestemmingen),  Filipijnen (Manilla), Australie (Sydney, Brisbane en Melbourne), Nieuw Zeeland (Auckland),  Hong Kong en nog tal van andere (business)bestemmingen.

China Airlines is lid van SkyTeam, waardoor de passagiers vanaf Elite-plus status en Business Class reizigers gebruik kunnen maken van SkyPriority check-in en SkyTransfer.

Tevens kunnen gevlogen mijlen op de Flying Blue kaart worden bijgeschreven. Ook kunt u met uw Elite-plus status gebruik maken van de lounge in Taipei.

China Arlines 60 jarig bestaan

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen aan boord van een van onze vluchten.

China Airlines

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding