Special Augustus

Bali Droomvillas

Bali Droomvillas

In het groene authentieke Oosten van Bali vindt u op de meest prachtige locaties de villa's van Balidroomvilla’s.

Deze luxe pareltjes liggen midden tussen de prachtige rijstvelden en zijn te huur van 2 tot maar liefst 14 personen. 

Vijf sterren service privévilla's met ongekende luxe tegen een zeer betaalbare huurprijs per nacht.

Oost Bali

Ongekende, betaalbare 5 sterren luxe

Deze ongekende luxe, maar zeer betaalbare vijfsterren service villa's liggen dicht bij zee en dicht bij het prachtige strand van White Sand Beach & Virgin beach.

Deze twee idyllische witte zandstranden met vele kleine beachbarretjes, ligbedden en parasolletjes zijn hoe je de stranden van Bali in je dromen zou voorstellen

Hier in het adembenemende Oosten vindt u tal van historische en culturele bezienswaardigheden. Deze betaalbare tours zijn gemakkelijk ter plaatse bij uw gastvrouw van deze modern ingerichte privévillas te boeken. 

Het zal u hier aan niets ontbreken het enige wat u hoeft te doen is genieten! 

Villas met schitterende vergezichten

De rust en ruimte van Oost Bali en haar prachtige natuur en cultuur, maar zeker ook de authentieke Balinese plaats Tumbu, met haar schitterende vergezichten, is de ultieme uitvalsbasis om Bali goed te verkennen.

Het is dan ook niet voor niets dat hier de Balidroomvilla’s staan. Gelegen op stuk voor stuk prachtige vergezicht locaties midden tussen de rijstvelden.

Het zeer vriendelijke en behulpzame personeel zal u hier helemaal in de watten gaan leggen. 

Bali Droomvillas voor 2 tot 14 personen

De villa’s

2 tot 14 personen

Bali Droomvillas beschikt over villa's van 2 tot maar liefst 14 personen. Allen beschikken over een privé zwembad en zijn ook uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Zij zullen het hier zeker naar hun zin hebben!

Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van eigen airco systeem en met uitzondering van de speciale kinderkamers hebben alle slaapkamers een eigen badkamer

Betaalbare 5 sterren service

Ondanks dat hier in het gezellige oosten het massatoerisme ver weg is weten steeds meer mensen deze betaalbare pareltjes van Balidroomvilla's te vinden en zijn dan ook enorm enthousiast over de villa’s en de 5 sterren service van het personeel van deze Balidroomvilla’s

Boek op tijd uw villa

De combinatie van de goede prijs en ongekende service zorgen ervoor dat deze villa’s, zeker in de schoolvakanties, snel volgeboekt zitten. Wij raden dan ook aan om niet te lang te wachten met het boeken van deze accommodatie!

In een Bali droomvilla zal het u aan niets ontbreken

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding