Special April

Yah mon, Ontdek Jamaica vanuit Ocho Rios

Yah mon, Ontdek Jamaica vanuit Ocho Rios

9 dagen, vertrek Amsterdam , op basis van all-Inclusive vanaf €899 p.p.

Jamaica is zo'n eiland in de Caribische zon dat ontdekt moet worden door echte levensgenieters. Wie er eenmaal is geweest, heeft voorgoed zijn hart verpand aan de prachtige stranden, het relaxte leven, het heerlijke eten, het tropisch groene binnenland, de klaterende watervallen, de ritmische reggae muziek en de mooie mensen.

Jamaica April Special

Ocho Rios is een geweldige uitvalsbasis voor het ontdekken van het noordoostelijk deel van Jamaica. Er zijn zoveel attracties dat je eigenlijk dagen te kort hebt.

Ochro Rios |Special April

In de directe omgeving van Ocho Rios is voor iedereen wel wat te vinden: bobsleeën door de heuvels bij Mystic Mountain, zwemmen met dolfijnen, zip-lining van boom naar boom, kolibries die om je heen vliegen, paardrijden in zee, de begraafplaats van Bob Marley bij Nine-Miles bezoeken en wat dacht je van het beklimmen van de Dunn’s River Falls, bijna 200 lang vanaf het strand. 

Op 2 uur rijden in oostelijke richting wordt de omgeving sprookjesachtig groen bij Port Antonio. Dompel jezelf onder in de het rustige water van de Blue Lagoon. Maak een adembenemende bamboevlot tocht over de Rio Grande of bezoek de door het tropische oerwoud omgeven Somerset Falls en Reach Falls. De meest idyllische baai is Frenchmans Cove.

Ochro Rios Special April

Tussen Port Antonio en in het zuiden gelegen Kingston bevinden zich de tropisch groene Blue & John Crow Mountains (sinds 2015 UNESCO Werelderfgoed). Maak kennis met de cultuur van de Maroons, de afstammelingen van de gevluchte slaven, leer op een van de vele plantages over de koffieproductie, maak een afdaling met een mountainbike en geniet van de fantastische uitzichten vanaf de bijna 2300 hoge Blue Mountains.

Kingston ligt op nog geen 90 minuten in zuidelijke richting van Ocho Rios. Het is het culturele centrum van het eiland, het ware mekka voor de muziek liefhebber. Na je bezoek aan het Bob Marley Museum weet je hoe belangrijk deze reggae koning voor Jamaica is geweest. Interessante koloniale gebouwen zijn Devon House, het museum Nationaal Gallery en Port Royal, voormalig piratenschuilplaats (bekend van “Pirates of the Caribbean”).

RIU Ocho Rios

Spectaculaire aanbieding!

Ontdek deze heerlijke bestemming zelf! In samenwerking met TUI hebben wij in mei een spectaculaire aanbieding naar Clubhotel RIU Ocho Rios. Het is een heerlijk luxe hotel met zoals dat heet: alles erop en eraan. En als u dan tóch iets te wensen kunt bedenken, dan loopt het personeel het vuur uit hun teenslippers om het voor u te regelen. Het lijdt geen twijfel: een zorgeloze strandvakantie begint en eindigt hier, in Ocho Rios. Met grote kans op herhaling.

Aanbieding: 9 dagen, vertrek Amsterdam , op basis van All Inclusive. Reissom vanaf €899 per persoon.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Zoek & Boek in Yah mon, Ontdek Jamaica vanuit Ocho Rios

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding