Special April

Riksja Travel

 

Individuele reizen Guatemala, Mexico, & Belize

Mexico is het land van Maya's, tequila en stranden. Niet voor niets een geliefd land bij veel reizigers.

Maar er is meer. Reis per huurauto of tourbus weg van de kust, want het binnenland vinden wij de ultieme verrassing. Koloniale steden, meren met flamingo’s en mangrovebossen, Mayaruïnes in een brulapen-jungle, indianenstammen of salsadansen met de Mexicanen.

Laat de all inclusive ketens achter u en slaap in kleurrijke posada’s, junglelodges en strandcabana’s. Bent u al in Mexico geweest, denk dan aan een rondreis door Guatemala en Belize.

Meer avontuur, minder vooraf geregeld en een authentieke ervaring gegarandeerd!

Chichen itza en Marriachi

Individuele reizen door Mexico, Guatemala & Belize

Rondreis "Arriba Yucatan"

Bij deze rondreis combineert u de highlights met de minder bekende plekken. U reist van afgelegen Mayatempels naar indianenstammen in de bergen, brulapen in de jungle tot aan de witte stranden met wuivende palmen. Reizen kan in eigen tempo met een huurauto.Wilt u liever niet zelf rijden? Dan vervangen we de huurauto door comfortabele tourbussen.

Pas de reis aan op uw wensen: hier een nachtje langer, daar een nachtje korter. Of misschien kiest u voor een off-the-beaten-track-stop, een boottocht door de mangrovebossen.

Bespreek de mogelijkheden met uw persoonlijke reisadviseur.

Reisduur:

15 dagen / 14 nachten

Route:

Strandstad Playa del Carmen - ruïnes van Chichèn Itza - koloniaal Izamal - piratenstad Campeche - Villahermosa - bergstad San Cristobal de las Casas - junglestad Palenque - Chicanna - stranddorp Tulum

Reissom:

vanaf € 759,- p.p. bij 2 personen (excl huurauto & vlucht)

Slapen in:

jungle-lodge, beach cabana, kleurrijke posasa’s en comfortabele hacienda’s

Riksja naar de jungle

Al in Mexico geweest? Denk dan aan Guatemala & Belize

Bob Marley en Mayatempels

In Guatemala beleefd u het authentiek Midden-Amerika tijdens een reis langs vulkanen en de Maya-tempels in Tikal.

In Belize klinkt Bob Marley op de achtergrond en reist u door sinaasappelboomgaarden en bananenplantages naar ondergrondse druipgrotten.

Speur in de jungle naar jaguars, miereneters en toekans, en snorkel met zeeschildpadden en zusterhaaien.

Kortom echt even wat anders voor de meer avontuurlijke reizigers!

Lokale markt en uitzicht Guatamala

“In Palenque in alle vroegte opgestaan voor de jungleruïnes. Deze was zo mogelijk nog mooier dan de voorgaande. Alle gebouwen stonden midden in de jungle en ze mochten beklommen worden. Super!

Daarna gerelaxt bij ons huisje, om in de middag een enorme waterval te gaan bezoeken. Deze werd nog eens extra groot door de regenbui die ons overmeesterde. Niettemin zijn we doorgegaan en was het een erg mooi gezicht die machtige waterval te zien, met alle nevel die er af kwam. Daarna zijn we achterlangs gelopen, waarbij we zo mogelijk nog natter werden.”

Mexico reiziger Merel

Waterval Azul en Palenque

Riksja

 

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding