Special April

Latin Travel

Latin Travel

Pura Vida!

Wij zeggen: ‘Goedendag’. In Costa Rica wensen ze u met ‘Pura Vida’ een ‘Puur leven’ toe.

Deze wens is absoluut van toepassing voor de intense wijze waarop Costa Ricanen en de gehele Latijns-Amerikaanse bevolking het leven viert.

Latin Travel beschouwt het verzorgen van onvergetelijke reiservaringen naar Midden- en Zuid-Amerika eveneens als een beleving die maar op één manier kan worden bestempeld: ‘Pura Vida!’.

Latin Travel kent niet alleen de landen maar ook de mooiste accommodaties, de beste wegen en de prachtigste routes en dat alles uit eigen ervaring. Daarbij werkt Latin Travel intensief samen met een grote variatie aan lokale agenten.
Is er sprake van een groepsreis dan zet het team van Latin Travel naar wens Engels- of Duitstalige begeleiding in.

Latin Travel Costa Rica - Panama - Colombia

Bij Latijns-Amerika denken we eigenlijk meteen aan de passievolle salsa en de Tango.

We denken aan het broeierige carnaval van Rio de Janeiro, de oldtimers op Cuba en het indrukwekkende Panamakanaal dat als ‘achtste’ wereldwonder te boek staat. Maar Latijns-Amerika biedt echter héél veel meer dan dit alleen.

Deze keer zetten we 3 pareltjes in Midden-Amerika in de spotlights: Colombia, Costa Rica en Panama

Latin Travel Colombia reizen

Colombia

Geen land in Latijns-Amerika heeft zo’n groot charmeoffensief moeten inzetten om door toeristen te worden bezocht.

Colombia stond lang synoniem met het Medellín Cartel van Pablo Escobar. Maar nu de narco’s zijn verdwenen, krijgt het land de internationale roem die het verdient. Gemoedelijke Colombianen begeleiden je over landelijke wegen.

Zwem met reuzenschildpadden en dolfijnen. Dool door prachtige musea in het kleurrijke Bogotà. Breng een bezoek aan het voormalig gevangeniseiland Isla Gorgona of beklim het grillige hooggebergte van de Andes.

Meer bezienswaardigheden die niet mogen ontbreken: Salento (Valle de Cocora), Caño Cristales, Medellin (Peñol van Guatapé)?

Latin Travel Costa Rica reizen

Costa Rica

Één van de gelukkigste landen ter wereld

Alles is van een overweldigende en ongerepte schoonheid. Zoek de rust op in een van de vele regen- en nevelwouden. Vergaap je aan inheemse dieren. Relax op paradijselijke strandjes. Backpack en kom op adem op wel hele bijzondere locaties zoals bijvoorbeeld het vliegtuig-hotel ‘Costa Verde’:

Beslist uniek en heel bijzonder!

Midden in de jungle van het beschermde National Park ‘Manuel Antonio’ aan de westkust van Costa Rica, vindt u het prachtige hotel met een erg bijzonder vliegtuig-kamer. Hangend in de bomen, verblijft u in een volledig opgeknapte Boeing 727 uit 1965.

Gezien de locatie zal het u niet verwonderen dat u eerste rang zit waar het gaat om apen, luiaards, kolibries en vlinders. Er zijn uitvalswegen die voeren naar het strand, het regenwoud of langs een van de vele wandelpaden.

Latin Travel San Blas

Panama

Op de grens met Midden- en Zuid-Amerika, waar de Stille - en de Atlantische Oceaan elkaar ontmoeten ligt het langgerekte Panama. Net als Costa Rica staat ook Panama in de top 5 van de Happy Planet Index die toonaangevend is op het gebied van levensgeluk en levensverwachting.

Panama is een ontwikkeld land met een moderne infrastructuur. Het beroemdst is Panama vanwege de bouw van het gelijknamige Panamakanaal. Naast het Panamakanaal is er nog een veelheid aan natuur en culturele hoogtepunten.

Een van die hoogtepunten die zeker bezocht moeten worden, zijn de San Blas eilanden:

De San Blas eilanden, de nummer 1 vakantiebestemming van Panama

Naar eigen zeggen ook de meest populaire van Midden-Amerika. Of dat zo is, weten we niet zeker. Wat we wel weten is dat de San Blas eilanden een onvergetelijke indruk op u zullen achterlaten. Witte stranden, kristalhelder (duik)water en dolfijnen.

Van de 378 eilanden is het merendeel onbewoond! Dus wilt u nog eens een onbewoond eiland aandoen dan is dit uw kans.

De San Blas eilanden zijn de beste plek om de rijke cultuur van de Kuna te ontdekken, dit is de inheemse bevolking van Panama. De Kuna zien het gebied als hun bezit, maar daarbij zijn ze erg gastvrij voor toeristen.

 

Bekijk alvast enkele prachtige voorbeelden van reizen op maat naar Colombia en Nicaragua, Costa Rica & Panama

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding