Special April

Latin travel

Latin Travel

Het op één na kleinste land van Zuid-Amerika ligt met een scala aan landschappen gedrapeerd over de evenaar

Ecuador behelst delen van het Amazoneregenwoud en Andesgebergte, de dierenrijke Galapagoseilanden en een hapje van de Zuid-Amerikaanse westkust.

Voor natuurliefhebbers is Ecuador een bijna mythische vindplaats.

Maar ook cultuursnuivers kijken hun ogen uit in Ecuador. Op het toneel van de Ecuadoraanse geschiedenis treden verschillende Indianenstammen, Inca's en Spaanse conquistadores op. En dat zie je terug in de koloniale hoofdstad Quito en de Incaruïnes van Cuenca.

Deel onze passie voor Ecuador en verken haar mooiste bezienswaardigheden.

Latin Travel

Latin Travel kent niet alleen de landen maar ook de mooiste accommodaties, de beste wegen en de prachtigste routes en dat alles uit eigen ervaring. Daarbij werkt Latin Travel intensief samen met een grote variatie aan lokale agenten.

Is er sprake van een groepsreis dan zet het team van Latin Travel naar wens Engels- of Duitstalige begeleiding in.

Bij Latijns-Amerika denken we eigenlijk meteen aan de passievolle salsa en de Tango. We denken aan het broeierige carnaval van Rio de Janeiro, de oldtimers op Cuba en het indrukwekkende Panamakanaal dat als ‘achtste’ wereldwonder te boek staat.

Maar Latijns-Amerika biedt echter héél veel meer dan dit alleen. Deze keer zetten we Ecuador en de Galapagos Eilanden in de spotlights.  

Een verrassende variatie aan klimaten, vegetatie, vogels en wildlife

Ecuador

“Direct doen”, is ons reisadvies

Op de wereldkaart is Ecuador slechts een bescheiden landje, maar pas op! Echt helemaal super is Ecuador met de verrassende variatie aan klimaten, vegetatie, vogels en wildlife.

Op een sympathieke Zuidamerikaanse wereldkaartpostzegel ontdekt u de jungle van het regenwoud, de majestueuze pieken van de Andes en de weelderige kustlijn van de Grote Oceaan.

Reizend door het binnenland van Ecuador vindt u een schat aan rivierenpracht, schone binnenwateren en dankbare natuurlijke bewoners waaronder nogal wat beschermde dieren en planten. Zelfs de mensen hebben plezier in dit heerlijke land, en houden het met liefde in stand.

Een weelderige wereld om te ontdekken, zowel boven water als onder water

Galapagos Eilanden

Volgens geoefende reizigers een van de mooiste plekken op aarde

Een weelderige wereld om te ontdekken, zowel boven water als onder water. Een paradijs om met sandalen en snorkel de liefde voor de natuur te herontdekken.

De aaibare reuzenschildpadden en zeeleeuwen zijn het met u eens.    

Bekijk hier de uitgebreide reisbeschrijving.

Latin Travel heeft meer; Bekijk hier alvast enkele prachtige voorbeelden.

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding