Special April

Sawadee

De Andes in Bolivia, Chili en Argentinië

Het Andesgebergte is een aaneenschakeling van prachtige landschappen

U vindt hier indrukwekkende zoutvlaktes, kristalheldere gletsjermeren, wereldberoemde Inca ruïnes en een boeiende lokale bevolking.

Eén reis is zeker niet voldoende om dit gebied te ontdekken. We lichten 2 bijzondere Avontuur Plus reizen nader toe om u te inspireren voor een reis naar dit prachtige continent.

Het Andesgebergte is een aaneenschakeling van prachtige landschappen

21 daagse rondreis Bolivia en Chili – Avontuur Plus 

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Bolivia en Chili ontdekt u de vele gezichten van de Andes

Wandel in Bolivia door het nevelwoud langs bromelia´s en reuzenvarens en bezoek de Inca-ruïne van El Fuerte. Hoor het zout onder de schoenen kraken op de zoutvlakte van Uyuni en ervaar de desolate en ruige hoogvlakte van de Andes. De sterrenhemel in San Pedro de Atacama is adembenemend.

Deze rondreis is een schitterende kennismaking met de cultuur en ongerepte natuur van de hoge Andes.

De witte eindeloosheid van de zoutvlakte van Uyuni laat ongetwijfeld een onvergetelijke indruk bij u achter. Flamingo´s steken knalroze af tegen zoveel maagdelijk wit.

Het roestige treinenkerkhof van Uyuni tegen een onwaarschijnlijk blauwe lucht is puur surrealisme. De ongelooflijke reis van Uyuni naar San Pedro de Atacama voert door het ruige en desolate landschap met lieflijke hooglandmeren in een grote verscheidenheid aan kleuren. We komen langs woeste vulkanen, door wind en regen gevormde futuristische zandsteenformaties, geisers, bijzondere uitzichten en oneindig veel flamingo's.

Het stadje San Pedro de Atacama is vervolgens een heerlijke ervaring, het ligt in de Atacama woestijn, en je ziet hier altijd sterren in de lucht.

Indrukwekkende zoutvlaktes, kristalheldere gletsjermeren, wereldberoemde Inca ruïnes en een boeiende lokale bevolking

30 daagse rondreis Patagonië & Paaseiland – Avontuur Plus

Dit is een natuurreis naar Patagonië met veel wandelingen

In de nationale parken lopen we in totaal vijf dagen. Tijdens deze dagen loop je ongeveer acht uur per dag. Een aantal maaltijden, entrees en de overtocht per boot over Lagto Pehoé in Natuurpark Torres del Paine zijn inclusief. We overnachten voornamelijk in comfortabele, soms eenvoudige hotels. Tijdens de wandeltochten in blokhutten met gedeelde sanitaire voorzieningen.

Reizen door Patagonië en Paaseiland betekent een aaneenschakeling van hoogtepunten

De reis begint met een bezoek aan Santiago, de bruisende hoofdstad van het smalste land van de wereld. In de omgeving van Pucón en Puerto Varas kunt u wandelen of mountainbiken tussen kristalheldere meren en besneeuwde vulkanen. Ook kunt u in Pucón, de spectaculaire besneeuwde, actieve vulkaan Villarica beklimmen.

We reizen door naar het uiterste zuiden van het Amerikaanse continent; Vuurland. Voor natuurliefhebbers is Vuurland met de vele meren en wouden een paradijs! In het gletsjerpark Los Glaciares, met haar vijftig gletsjers, maken we twee prachtige dagwandelingen. U wandelt door een zeer afwisselend gebied van meren, gletsjers, besneeuwde bergtoppen en indrukwekkende rotspieken. De reusachtige ijswand van de Perito Moreno gletsjer zakt langzaam vanuit het Andesgebergte in het azuurblauwe meer, Lago Argentino. Een spektakel dat met krakend geweld gepaard gaat.

Het bijzondere natuurpark Torres del Paine midden in Patagonië dankt zijn naam aan de drie massieve pilaren van graniet, die zich bijna 3000 meter boven de Patagonische steppe verheffen. U wandelt drie dagen door dit ongerepte gebied met heldere meren, dichte wouden en allerlei bijzondere dieren, zoals de lama-achtige guanaco en de nandoe, een soort kleine struisvogel.

De Andes in Bolivia, Chili en Argentinië

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding