Special April

Barceló Aruba

Barceló Aruba

“The Island of Smiles”. 

Na alle dagelijkse verplichtingen en stress op het werk is vakantie een geweldige manier om heerlijk te ontspannen. Bij het zoeken naar de perfecte reis is één bestemming die vaak opkomt de Caribbean. Kies voor een bestemming die naast prachtige stranden met turquoise water ook iets speciaals heeft voor “geluk”.  

Als bovenstaande u aanspreekt, kies dan voor Aruba, “The Island of Smiles”. Hier kunt u ontsnappen aan alles en genieten van prachtige zonsondergangen op het strand. Verblijf in het recent gerenoveerde Barceló Aruba All-Inclusive (voorheen de Occidental Grand Aruba). U zult hier heerlijk relaxen dankzij de vriendelijke lokale bevolking.Barcelo ArubaIn elke van de 373 kamers kunt u genieten van Caribische sfeer, en de zes restaurants zullen voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende fijnproevers met smaken van over de hele wereld en de beste Arubaanse keuken.

Begin de dag in het spectaculaire zwembad, en als je lichaam klaar is voor meer actie, meldt u dan aan voor watersporten, volleyballen in Palm Beach, of ga duiken in de wonderlijke onderwaterwereld. Als u wat meer privacy en speciale service prefereert, raden we een verblijf aan in het nieuwe Royal Level, een exclusieve ruimte met een eigen zwembad en restaurants.

Ga in de middag de geheimen ontdekken van dit “Happy Island”. Huur een fiets en bezoek toeristische attracties zoals de fotogenieke vuurtoren, het ongerepte Eagle Beach of de Natural Bridge, de meest gefotografeerde bezienswaardigheid van Aruba dat als de perfecte achtergrond voor uw selfies zal dienen. 

Sluit de dag in stijl af met een heerlijke cocktail op het balkon van uw kamer van het Barceló Aruba of in één van de drie bars als u geniet van de laatste zonnestralen van de dag. Ontspan en geniet van elk moment, omdat de tijd doorbrengen op “The Island of Smiles” is een bijzondere aangelegenheid is. Geniet van uw vakantie!

 Logo Barceloa

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding