Special April

Amsterdam Manor

Amsterdam Manor Beach resort

25 Jaar gastvrijheid en persoonlijke service op Aruba.

Amsterdam Manor Beach Resort is een 4 sterren resort, gelegen aan één van de mooiste witte stranden van Aruba, Eagle Beach. Zoals u aan de naam van het resort kunt afleiden is de architectuur van het gehele resort gelijk aan de prachtige grachtenpanden van Amsterdam. De combinatie van deze bouw en de ligging aan het mooie strand van Eagle Beach maakt dat een vakantie bij Amsterdam Manor een unieke ervaring is. Door de kleinschaligheid van het hotel zult u een uitgebreide en tevens persoonlijke service ervaren. Het warme welkom bij de Amsterdam Manor familie maakt dat wij vele gasten jaar op jaar terug zien.

Op beoordelingssites als Zoover en Tripadvisor ziet u dan ook hoge scores terug en mooie beoordelingen over het resort. Bijvoorbeeld op Zoover (8.9):“een plek waar je je meteen thuis voelt en tegelijkertijd super op vakantie bent”.

Amsterdam Manor

Amsterdam Manor heeft 72 ruime, sfeervol ingerichte studio’s en appartementen, allen voorzien van keukens.  Onze studio’s zijn ingericht voor maximaal 2 personen, ideaal voor een romantische vakantie samen, huwelijksreis of gewoon een ontspannen vakantie voor uzelf. Komt u met uw gezin met kinderen, of een bevriend stel,  verblijf dan in één van onze ruime 1 of 2 slaapkamer appartementen, deze zijn zeer ruim en volledig gemeubileerd met een grote eettafel, ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken en een ruim balkon met uitzicht over de zee.

Amsterdam manor

Het resort heeft 2 bars en 2 restaurants. Bij Mango’s restaurant kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt of diner. ‘s Avonds zijn er verschillende thema-avonden. Passions on the Beach heeft een reputatie tot meest romantische dinerplek van het eiland. Hier kunt u met  blote voeten in het zand genieten van een heerlijk diner bij zonsondergang, met fakkels en livemuziek.    

Amsterdam Manor

Behalve de gastvrijheid is het milieu ook belangrijk. Het resort heeft onlangs de gouden status bereikt bij het Eco Leaders programma van Tripadvisor. Ook is het resort als enige hotel op Aruba in bezit van het Master certificaat van Earthcheck en heeft het de gouden status in het Travelife programma. Het resort zoekt constant naar mogelijkheden en initiatieven om de gevolgen van toerisme en vakantie op het milieu te minimaliseren. Een verblijf bij Amsterdam Manor is behalve een geheel verzorgde vakantie ook een milieubewuste vakantie! 

Logo Amsterdam Manor

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding