Cruises

Norwegian Cruise Line

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line: Premium All Inclusive & Feel Free Cruises

Aan gasten wordt zoveel keuzes en mogelijkheden geboden dat iedereen een cruise op zijn eigen manier beleeft. Een belangrijk aspect is ‘Freestyle Dining’; geen vaste dinerzittingen en geen verplichtingen wat betreft kleding of tafelschikking. U bepaalt zelf in welk restaurant en op welk tijdstip u gaat dineren. 

Premium All Inclusive

Inclusief is onder andere een selectie aan alcoholische dranken, frisdranken, fooien, onbeperkt sap, water, Lavazza koffie bij de maaltijd en een fles water per hut per persoon per dag. Fooien en service charge zijn tevens inbegrepen.

Uiteraard zijn ook de klimbanen en alle shows in het theater zijn inclusief.  Het enige wat nog tegen betaling is zijn de excursies, WIFI en specialiteitenrestaurants. Voor gasten die verblijven in een suite in The Haven van NCL gelden nog meer extra’s en privileges. 

Schepen

Norwegian Cruise Line - Norwegian Cruise Line beschikt over zowel klassieke als moderne schepen

De uitgebreide vloot van Norwegian Cruise Line beschikt over zowel klassieke als moderne schepen. U herkent de schepen door de schitterende beschilderingen en de inrichting is vrolijk en kleurrijk.

Voor gezinnen met kinderen is er een uitgebreid amusementsprogramma en veel vertier voor alle leeftijdsgroepen. Op de nieuwere schepen kunt u een drankje in de ijsbar drinken, gezellig gaan bowlen, spelen in het waterpark of het avontuur opzoeken op een de klimwand. Bent u op zoek naar rust? Er is altijd wel een rustig plekje te vinden! 

Hutten

De rederij biedt een uitgebreid aanbod aan hut types aan. Van binnen hutten tot luxe suites. Maar ook voor alleenreizende zijn er op de nieuwere schepen speciale 1-persoonshutten voor een goede prijs!

Families kunnen hutten met verbindingsdeur boeken of kiest u liever voor een villa met eigen patio voor 6 personen? 

Restaurants

NCL staat bekend om de vele specialiteitenrestaurants. Aan boord van de nieuwste schepen kunt u zelfs kiezen uit 12 specialiteitenrestaurants (tegen bijbetaling). Er is bijvoorbeeld een Frans en Italiaans restaurant en een steakhouse.

Tepanyaki is een gezellig avondje uit, showcooking voor maximaal 10 personen per kok. Ook zijn er een aantal restaurants zonder bijbetaling. U geniet dus van uw maaltijd waar, wanneer en met wie u dat wilt! 

Bestemmingen

Norwegian Cruise Line – Het programma van NCL is zeer uitgebreid

Het programma van NCL is zeer uitgebreid. Van de Caribbean tot Alaska, Canada en het Panamakanaal, tot de Middellandse Zee en Noord-Europa. NCL is de enige rederij die het hele jaar door langs de eilanden van Hawaï vaart. 

Kinderfaciliteiten

Kinderen vanaf 6 maanden zijn welkom aan boord. Voor afvaarten met 3 of meer opeenvolgende zeedagen is de minimum leeftijd 12 maanden. Voor kinderen wordt veel aan boord georganiseerd, van knutselen tot schatzoeken maar ook Pizza bakken en zwembadspelletjes.

Voor tieners zijn er videospelletjes, films en disco. Babysitting is enkel in groepsverband mogelijk en kunt u 24 uur van te voren bij de receptie reserveren (3 tot 12 jaar). Zwemmen met zwemluiers is niet toegestaan, dus kinderen dienen zindelijk te zijn om te kunnen zwemmen. 

Meer info en boeken

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan cruise reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer cruise mogelijkheden contact met uw reisadviseur op

Norwegian Cruise Line – Het programma van NCL is zeer uitgebreid, neem daarom contact met uw reisadviseur op

Norwegian Cruise Line

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding