Cruises

Holland America Line

 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1

Holland America Line 2018

Veel voordeel voor cruisegasten met Holland America Line’s ‘Upgrades & More’ aanbieding

U ontvangt nu een uitgebreid pakket aan voordelen op geselecteerde 2018-2019 cruises, die een droomvakantie toegankelijker maken.

Holland America Line 2018 – Cruisen in Noord-Europa

Holland America Line staat voor comfortabel cruisen met een Nederlands tintje!

 • Persoonlijke verzorging
 • een comfortabele hut
 • culinaire verwennerijen
 • Vriendelijke bemanningsleden die u elke zorg uit handen nemen.
 • Moderne faciliteiten aan boord

Uw varende hotelkamer

Iedere dag weer een nieuwe, bijzondere bestemming ontdekken, op loopafstand van uw varende ‘hotelkamer’.

Geen wonder dat steeds meer Nederlanders kiezen voor een cruise, de meest zorgeloze en ontspannen vorm van vakantie. Zodra u aan boord bent bij Holland America Line, hoeft u nergens meer aan te denken. (Behalve dan misschien welke cocktail u wilt drinken aan de rand van het zwembad...)

Noord-Europa

De cruises van Holland America Line naar Noord-Europa vinden plaats van mei tot en met september.
Vanuit Rotterdam biedt Holland America Line cruises aan met het ms Rotterdam, vanuit Amsterdam met het ms Koningsdam &  het ms Prinsendam.

Voordelig vroegboeken

Boek voor 28 februari a.s. en ontvang Upgrades & More voordelen. Zo boekt u een ocean-view stateroom voor de prijs van een interior stateroom en een verandah stateroom voor de prijs van een ocean-view stateroom.
Afhankelijk van de lengte van de cruise en categorie van de stateroom, ontvangt u boordtegoed tot $400 per stateroom en tot $500 per suite. Het boordtegoed is beschikbaar voor de eerste twee gasten in de stateroom en kan gebruikt worden voor dineren in specialiteitenrestaurants, spabehandelingen, aankopen in de gift shop, drankjes en meer.

Speciaal voor u lichten wij 3 Noord-Europa cruises met Upgrades & More voordelen voor u  uit:

Noorse Fjorden

Holland America Line 2018 – Cruisen in Noord-Europa


Ultieme rust en weergaloos natuurschoon; bruisende steden en schilderachtige dorpen. Dat is cruisen in Noord-Europa in een notendop. Ook dit jaar biedt Holland America Line de mooiste routes langs de hoogtepunten van de noordelijke wateren vanuit eigen land.

Als er één landschap speciaal ontworpen lijkt te zijn voor een cruise, dan zijn het wel de Noorse fjorden. Stel u voor. Varen met uitzicht op steile bergwanden aan beide kanten. Glijdend over het vaak spiegelgladde water ziet u honderden meters hoge watervallen, bergtoppen met eeuwige sneeuw, schilderachtige houten dorpen,  passerende vissersbootjes en met een beetje geluk ook nog een paar zeehonden of bruinvissen.

Op sommige plekken zijn de fjorden zo smal dat het bijna lijkt alsof u de attracties op beide oevers aan kunt raken. Bovendien heeft elk fjord heeft haar eigen attracties. De Geirangerfjord heeft talloze watervallen, de wijdvertakte Sognefjord is meer dan 200 km lang en de Lysefjord heeft de beroemde ‘Preekstoel’: deze vierkante rots torent meer dan 605 meter uit boven de zeespiegel. Met Holland America Line ziet u het mooiste van Noorwegen, rechtstreeks vanuit Amsterdam of Rotterdam.    

Oostzee, cruises naar St Petersburg

Holland America Line 2018 – Oostzee, cruises naar St Petersburg

 

Kiest u voor de Oostzee, dan ziet u niet alleen de prachtige scherenkust – een mozaïek van ontelbare baaitjes en beboste eilandjes - maar vooral schitterende oude steden. Zoals het kosmopolitische Stockholm, ‘designstad’ Kopenhagen, het sprookjesachtige Tallinn en Sint-Petersburg, de parel van de Oostzee.

Deze Russische stad liet Tsaar Peter de Grote bouwen naar het voorbeeld van Amsterdam, compleet met kanalen en bruggen. Hier verblijft u zelfs twee dagen, zodat u niet hoeft te haasten om de attracties van Sint Petersburg te ontdekken. Zoals het Peterhof (de Russische versie van Versailles), de tuinen van het Zomerpaleis en de kleurrijke kathedralen. En natuurlijk de Hermitage, het fantastische kunstpaleis met talloze meesterwerken.

IJsland

 Holland America Line 2018 – IJsland


Dan kunt u zelfs nog een stap verder: maak een cruise naar IJsland. Dat is een aardig stukje varen over de Atlantische Oceaan, zodat u tijdens de ‘dagen op zee’ veel kans krijgt om te genieten van alle faciliteiten en culinaire verleidingen op het schip.

Uw geduld wordt rijkelijk beloond, want IJsland is misschien wel het ruigste land op aarde. Landschappelijk gezien dan: u ziet er, oneindige lavavelden, smeulende vulkanen, spuitende geisers, glinsterende gletsjers, maar ook de levendige en gezellige stad Reykjavik.
Maakt u een cruise naar IJsland in juli, dan is er meer dan 20 uur daglicht per dag… 

Waarom een cruise naar Noord-Europa met Holland America Line?

Holland America Line 2018 – Vele afvaarten vanuit Amsterdam en Rotterdam

 • Vele afvaarten vanuit Amsterdam en Rotterdam
 • Zeer uitgebreid routeaanbod: van Rusland tot IJsland, van Ierland tot Spitsbergen
 • Uitgebreide tijd om de belangrijkste stopplaatsen te ontdekken
 • Altijd Nederlandstalige bemanning aan boord
 • Nederlandstalige begeleiding bij sommige excursies
 • Ook al in één week naar de Noorse fjorden
 • Zowel beroemde plaatsen als kleinere havens
 • Cruisen van mei tot en met september
 • Genieten van vele culinaire specialiteiten aan boord
 • Eén keer uw koffer uitpakken, vele bestemmingen ontdekken
 • Programma ‘On Location’: geïnspireerd door de lokale keuken, tradities en evenementen

Holland America Line

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding