Wendy Touw

Reisadviseur uit Ter Aar

06-43051610

The Travel Club - Wendy van der Hoorn - Touw

JULLIE DROOMREIS IS MIJN UITDAGING!

Gun jezelf het gemak van mij als uw persoonlijk reisadviseur en maak gebruik van de jarenlange kennis en ervaring.

Even voorstellen

Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Wendy van der Hoorn - Touw, sinds 2018 getrouwd met Paul en moeder van 2 dochters Faya en Ivey. Inmiddels al sinds 2008/2009 persoonlijk reisadviseur in het Groene Hart waaronder Ter Aar, Langeraar, Nieuwveen, Zevenhoven, Nieuwkoop en omstreken. Ik werk fulltime vanuit huis en op afspraak, in de jaren door heb ik wel eens getwijfeld om een pand te huren maar ik zie dat mijn klanten meer behoefte hebben aan een afspraak 1 op 1 waardoor we bij jullie thuis in alle rust de vakantie kunnen bespreken. In de jaren door is er in onze reisbranche heel wat veranderd en ga ik regelmatig op "studie" reis en naar diverse workshops om mijn kennis te vergroten. Vakanties zoeken en boeken is vaak een hele klus, wat voor vakantie past bij jullie? Via internet zien mensen vaak door de bomen het bos niet meer. Bespaar tijd en energie en laat jullie door mij vakkundig en met veel enthousiasme adviseren. Persoonlijk inspireren door mijn passie als reisspecialist over de reis die aansluit op jullie wensen en verwachtingen. Ik ben pas tevreden als jullie dat zijn!

Voel je vrij om mijn gegevens door te geven. Ik bouw mijn bedrijf voornamelijk op aanbevelingen. Het grootste compliment dat jullie mij kunnen geven is mij aan te bevelen bij familie, vrienden en bekenden! 

Persoonlijk reisadvies

Of het nu gaat om een familie rondreis door Azië, een safari in een prachtig wildpark van Afrika, een relaxte cruise door de Middellandse Zee, een City-Trip naar één van de wereldsteden, juist relaxen op één van de stranden in het Caribisch gebied of in Europa? Niets is mij te gek en alle soorten reizen uitzoeken vind ik een mooie uitdaging.

Mijn werkwijze

Het samenstellen van de reis gaat in een persoonlijk gesprek; via telefoon, per mail, via whatsapp, bij jullie thuis, op kantoor of op locatie. Op een tijdstip wanneer het jullie uitkomt en in alle rust. Op afspraak werk ik ook buiten kantooruren zowel 's avonds als in het weekend.

Tot in de puntjes

Hierbij wisselen wij ideeën uit over de ideale vakantie. Zelf hoeven jullie niets te doen, Ik zoek alles voor jullie uit en regel de reis tot in de puntjes. Persoonlijk reisadvies is zeker niet duurder dan boeken via internet. Sterker nog, soms kunnen wij een reis zelfs voordeliger aanbieden omdat we nauw samenwerken met heel veel betrouwbare en flexibele reisorganisaties. 

Zelf online zoeken en boeken

Online boeken kan op mijn website ook. Het systeem vergelijkt automatisch de prijzen van diverse reisorganisaties zoals TUI, Corendon, Sunair, Alltours, FTI, Oad, De Jong Intra en nog veel meer . Daardoor betalen jullie nooit te veel en de afhandeling gaat gewoon, zoals gebruikelijk, via mij. 

Contact

Bel, mail of whatsapp mij gerust zodat we samen jullie vakantie kunnen bespreken.

Tot de volgende reis,
Wendy van der Hoorn - Touw

Correspondentieadres:
Zeggeveen 4
2461 HD Ter Aar

 

Tel  06-43051610

Mailto Wendy Touw  wendy.touw@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding