Sietske Kroon-van der Meij

Reisadviseur uit Rijswijk

06-41038864

The Travel Club - Sietske Kroon-van der Meij

van harte welkom op mijn persoonlijke informatiepagina

Even voorstelen

Mijn naam is Sietske Kroon en ik heet u van harte welkom op mijn persoonlijke informatiepagina van The Travel Club. Na het afronden van mijn toeristische opleiding werk ik al enige jaren met veel plezier in de reisbranche.

De voorgaande jaren heb ik op het reisbureau gewerkt en bij verschillende reisorganisaties. Hier heb ik een brede kennis in vakantiebestemmingen opgedaan. Naast het zelf maken van mooie reizen heb ik ook veel plezier in het regelen en uitzoeken van reizen voor anderen. 

Mijn reiservaring:

Een kleine opsomming van de bestemmingen die ik al heb bezocht: Argentinië, Chili, Cambodja, Thailand, Vietnam, Bali, Nieuw-Zeeland, Fiji, Lapland, Rusland, Mongolië, China en diverse bestemmingen binnen Europa.

Mijn motto: Op reis voel ik mij pas thuis

Voor elk budget een passend reispakket

Tegenwoordig hebben wij de luxe om uit duizenden vakantiebestemmingen te kunnen kiezen. Een stedentrip naar Barcelona, treinen in Zwitserland, camperreis door Canada, verwonderd worden door het Noorderlicht in Lapland of gewoon relaxen op een zonnige bestemming aan het strand, alles kan. 

Relaxen terwijl de vakanties worden geregeld

Door de vele bestemmingen en boekingssites die er tegenwoordig zijn wordt het ook weer lastig gemaakt om snel een keuze te kunnen maken.

Vandaag de dag zijn er zeer veel aanbieders waar u uw reis kunt boeken en vergelijken. Ik wil u graag helpen door deze zoektocht uit handen te nemen. Ik heb er plezier in om voor u de perfecte vakantie te kunnen uitzoeken en samenstellen aan de hand van uw wensen. Wie weet komt u wel op een bijzondere bestemming terecht waar u op voorhand nooit eerder aan zou denken… 

Zonnebrandcrème of handschoenen

Naast het uitzoeken en boeken van reizen adviseer ik u ook graag over de zaken die voor uw vakantie noodzakelijk zijn om te regelen.

Denk aan de reis- en annuleringsverzekering, visum, vaccinaties of gewoon handige kleding die passend is voor uw bestemming. 

Alle voordelen

Alle voordelen op een rij om uw vakantie door mij te laten regelen:

  • Persoonlijk advies
  • Een vast contactpersoon
  • Geen wachttijden zoals op een reisbureau
  • Reisadvies aan huis
  • Uitbesteding van uw lange zoektocht op internet
  • Gelijke prijzen als op internet
  • Aangesloten bij ANVR en SGR

Contact

Heeft u vakantieplannen en heeft u de geschikte reis nog niet kunnen vinden? U kunt altijd contact met mij opnemen. Ik kijk met belangstelling uit naar uw bericht! 

Tel

  06-41038864

Mailto Sietske Kroon  sietske@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Hartelijke groet,

Sietske Kroon-van der Meij

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding