Sandhya Martin

Reisadviseur uit Noordwijk

06-10488417

The Travel Club - Sandhya Martin

“IN THE END WE REGRET ONLY THE CHANCES WE DIDN’T TAKE”…

Hartelijk welkom op mijn website.

Graag stel ik mezelf eerst aan u voor. Ik ben Sandhya Martin, getrouwd, kinderen, woon in Noordwijk en reizen is mijn grote passie.

De wereld ontdekken en verkennen is voor mij een van de mooiste dingen in het leven. Ik heb dan ook al heel wat van de wereld gezien, maar nog lang niet genoeg.

Ongeveer 8 jaar geleden besloot ik van mijn passie mijn werk te maken.  Want ik gun het een ieder om ook te genieten van alles wat de wereld te bieden heeft.

Maar een ding heb ik geleerd: elke reis valt of staat bij de voorbereiding en organisatie.

Uw reis organiseren, u ontzorgen

En dit is nu precies waar ik goed in ben. Uw reis organiseren, u ontzorgen. Ongetwijfeld werkt u hard, is ook uw tijd kostbaar. U wilt op reis maar u wilt ook betrouwbaar advies.

Gun uzelf dan de luxe van een persoonlijke reisadviseur en maak van elke vakantie of reis een onvergetelijke ervaring.

Aan mijn advies of het maken van een reisvoorstel zijn geen kosten verbonden. En we spreken af op een tijdstip dat het u uitkomt: overdag, ’s-avonds of in het weekend. Het kan allemaal.

Om welke reis het nu gaat, een weekendje weg, het inplannen van de zomervakantie of reis met familie of vrienden, u kunt bij mij terecht met al uw reiswensen of plannen.

Wilt u eerst zelf kijken? Dan kunt u ook eerst zoeken op deze site bij “zoek en boek”. En mocht u een accommodatie, bestemming of ticket niet kunnen vinden? Mail of bel mij dan, want ik zoek het graag voor u uit.

Ik kan alle bestemmingen en accommodaties voor u boeken.

Om u kwalitatief hoogwaardige reizen tegen de laagst mogelijke prijs aan te kunnen bieden, heb ik mij aangesloten bij de franchiseformule van de Travel Club, de grootste zelfstandige reisadviseurketen van Nederland.

Als reisadviseur ben ik daardoor ook aangesloten bij ANVR en SGR en het calamiteitenfonds.

De reiswereld is constant in beweging. U kunt van mij verwachten up to date kennis,  flexibiliteit en maatwerk, gekoppeld aan persoonlijke service en uitstekende kwaliteit, zowel voor uw reis, tijdens uw reis en na uw reis.

Contact

Kortom heeft u reisplannen: leg ze dan aan mij voor. Ik neem u het werk uit handen en zorg ervoor dat u een onvergetelijke vakantie hebt.

Tel  06-10488417

Mailto Sandhya Martin-Rameswar  sandhya@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Sandhya Martin-Rameswar

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding