Peter Lindhout

Reisadviseur uit Leiden

06-52038554

Welkom op de website van uw persoonlijke reisadviseur: Peter Lindhout!

Ik woon en werk vanuit huis als zelfstandig reisadviseur in Leiden en ben al ca. 40 jaar werkzaam in de reisbranche, waarvan de laatste 20 jaar in de omgeving van Leiden/Voorschoten/Leiderdorp/Oegstgeest.

Dankzij deze uitgebreide werkervaring heb ik het genoegen gehad bijna alle uithoeken van onze aardbol te mogen bezoeken. Daarnaast heb ik de passie voor reizen nooit verloren, want er is altijd nog een plekje wat ik nog niet heb gezien en blijf daardoor een ontdekkingsreiziger.

Mijn passie

Mijn enthousiasme en die passie voor reizen deel ik graag met iedereen, dus ook met u!

Als uw persoonlijke reisadviseur werk ik zelfstandig en mobiel vanuit mijn reisbureau thuis in Leiden en heb de afgelopen jaren langlopende relaties opgebouwd met vele klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Vanuit deze formule kan ik alles aanbieden van Zeeland tot Nieuw-Zeeland en met elke soort van vervoer : vliegreizen, cruises, fiets- en wandelvakanties, campers, autorondreizen, etc.

Service van de zaak!

Tevens ben ik bijna elke dag bereikbaar, ook buiten kantoortijden en in de weekends! Dus voor het maken van een afspraak is er altijd een moment waarop in van dienst kan zijn en kom graag bij u thuis of op kantoor of op een andere locatie. Maar ook tijdens uw reizen ben ik altijd bereikbaar voor calamiteiten of hulp onderweg; eigenlijk 'reis' ik dan ook op afstand met u mee. Service van de zaak!

Alle vakanties

Is op vakantie gaan ook uw hobby, maar het uitzoeken van de vakantie niet? Heeft u geen tijd of zin om urenlang op het internet te surfen? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan persoonlijk contact met mij op zodat ik, in overleg met u, de juiste reis voor u kan samenstellen. Of het nu gaat om een comfortabele stedentrip, een heerlijke strandvakantie, mooie cruise, of een (groeps-) rondreis. Een reis met uw gezin, familie of vrienden, maar ook zakelijke tickets of een incentive met uw bedrijf, of wellicht dé huwelijksreis... u kunt ze allemaal via mij laten regelen.

Ook online vakanties zoeken en boeken

Zelf kunt u ook op deze site uw eigen reis uitzoeken en/of inboeken, daarbij gaat u naar het menu en klik op "Online Zoeken & Boeken" of klik op de adresafsluiting van mijn email en volg de instructies zodat ook de verdere afhandeling van deze reis dan door mij persoonlijk voor u wordt verzorgd.

Mijn specialisme

Mijn specialisme is het aanbieden van op maat samengestelde (luxe) privé reizen naar bijzondere bestemmingen!

Dan met name naar bestemmingen als Amerika en Canada, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zambia, Malawi, Zimbabwe, Ethiopië, Kenya, Tanzania, Mauritius, Seychellen, Malediven, Dubai, Abu Dhabi, Oman, Japan, Sri Lanka, Myanmar, Cambodja, Laos, Thailand, Vietnam, Maleisië, Indonesië, Australië, Nieuw-Zeeland, Costa Rica, Nicaragua, Jamaica, Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, St. Barth, Cuba, Suriname en Argentinië.

Al deze landen heb ik de afgelopen jaren (meerdere keren) zelf bezocht en weet daardoor nu net die bijzondere plekjes, of juist dat specifieke bijzondere hotel wat reizen zo onvergetelijk maakt. Hierbij maak ik naast de door mijzelf samengestelde reizen, ook met plezier gebruik van de expertise van gerenommeerde reisorganisaties als TUI, Tenzing Travel, Avila Reizen, Pangea, Silverjet Deluxe Reizen, Travel Impressions en vele andere organisaties.

Sinds 2013

Ik heb mij in 2013 aangesloten bij The Travel Club. Zij zorgen ervoor dat ik het beste aanbod voor u kan gebruiken. Deze organisatie heeft inmiddels ruim 300 persoonlijke mobiele reisadviseurs door heel Nederland die met al hun ervaring u persoonlijk kunnen voorzien van het beste en meest professionele reisadvies.

Alle voordelen van The Travel Club op een rijtje:

  • Aangesloten bij en financieel verzekerd via ANVR en SGR
  • Persoonlijke aandacht en advies van één vast contactpersoon
  • Gebruik makend van geavanceerde boeksystemen
  • Expert in bijzondere bestemmingen en accommodaties
  • Service en bereikbaarheid (24 uur per dag), ook als u op reis bent
  • Reserveren per mail of telefoon en ook op afspraak
  • Prijsvergelijkingen zodat u nooit teveel betaald
  • Persoonlijke afhandeling en service zonder extra kosten
  • Veel leuke privileges en extra’s voor u als klant

Contact

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor bijvoorbeeld uw reis- en/of annuleringsverzekering, autohuur, schipholvervoer, vaccinaties thuis, visum en musical- en entreekaarten voor theater en pretparken.

Ik kijk met plezier uit naar uw telefoontje of e-mail bericht!

Tel  06-52038554

Mailto Peter Lindhout  peter.lindhout@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Peter Lindhout

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding