Pauline Schildkamp

Reisadviseur uit Den Haag

06-54918836

The travel Club - Pauline Schildkamp

Welkom!

Even voorstellen

Ik ben Pauline Schildkamp. Voor een persoonlijk reisadvies kunt u bij mij terecht en altijd wanneer het u uitkomt. Eventueel aan huis, ’s avonds of in het weekend en dit zonder extra kosten.

Sinds 1988

Reizen is één van mijn passies. Ik ben sinds 1988 werkzaam in de reisbranche en hierdoor heb ik zowel zakelijk als privé vele mooie reizen mogen maken. Ik heb inmiddels ieder continent bezocht. Uiteraard staan vakanties naar onder andere Australië, Nieuw Zeeland, Noord- en Zuid Amerika, Azië en Zuid Afrika in mijn geheugen gegrift, maar ook bestemmingen binnen Europa zijn voor mij altijd bijzonder.

Spanje, Italië, Portugal en Turkije heb ik zelf meerdere malen bezocht en staan hoog op mijn favorietenlijstje. Ik ben ook een groot wintersportliefhebber, in Frankrijk en Oostenrijk heb ik in meerdere gebieden geskied.

Alle vakanties

U kunt bij mij alle reizen boeken; van een weekendje weg tot een compleet verzorgde wereldreis en van eenvoudig tot super de luxe accommodaties. Ook boek ik losse vliegtickets, autohuur, hotels en transfers, musical- en evenemententickets en excursies. The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR zodat financiële zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.

Voordelen 

Voordelen van het boeken via een persoonlijk reisadviseur zijn onder meer:

  • Persoonlijke aandacht, altijd dezelfde contactpersoon.
  • Deskundig advies, meer dan 20 jaar reiservaring.
  • Altijd bereikbaar; op elk gewenst tijdstip een persoonlijke afspraak, advies per mail of telefoon.
  • Geen risico; aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en de ANVR.
  • Geen wachttijden en 100% privacy.

Contact

U kunt mij bellen of mailen met uw vakantie wensen. 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding