Miriam Shewnaik

Reisadviseur uit Berkel en Rodenrijs

010-4768097 / 06-24771424

The Travel Club Miriam Shewnaik

Belevenis, DAT WIL IK JOU BEZORGEN TIJDENS JE REIS.

Sinds 1993 in de reiswereld.

Al sinds 1993 kan ik al mijn passie voor reizen kwijt in mijn werk.   Vanaf ik 2008  ook mijn eigen reisonderneming gestart ben wordt dat alleen maar meer. Maat werk reisbureau, dat is wat The Travelclub Miriam  is. Met een koffer vol inspiratie maak ik op afspraak bij je thuis of bij mij op kantoor we hebben mail- en bel/ app contact. Ik bespaar je tijd, geld en zorgen.

Verdwalen in de jungle van reizen? Niet bij mij.

Je wilt op vakantie; lekker een weekend weg of misschien wel met de camper door Europa, Amerika. Enthousiast begin je met zoeken. Het eerste uur googelen is nog leuk, maar al snel verdwaal je door het enorme aanbod compleet. Herkenbaar? Is het bijvoorbeeld wel een betrouwbare website en waar moet je eigenlijk op letten als je reist?

Eigenlijk zou je wel iemand om advies willen vragen. Dat kan! Vertel mij je wensen en ik ga voor je aan de slag. Vanuit eigen ervaring en met heel andere computersystemen dan jij zelf thuis hebt. Ik ken de weg in de wereld van reizen, zo is er voor iedere reiswens een oplossing. En ik denk gelijk met je mee over eventuele transfers, autohuur, verzekeringen, vaccinaties, visa en nog veel meer..

Bespaar tijd en geld.

Ik bespaar je tijd, het (gezins)leven is namelijk al druk genoeg .Als je belt heb je mij gelijk aan de lijn, geen bandje en zeker geen 10 wachtenden voor je. Ik kom op afspraak bij je thuis of bij mijn op kantoor, op een moment dat het jou uitkomt, ook in de avond of het weekend. Door exclusieve prijsafspraken betaal je bij mij nooit meer dan wanneer je zelf via internet boekt. De persoonlijke service krijg je er gratis bij. En ik run mijn reisbureau met zóveel plezier dat de vakantiepret al bij mij begint en niet pas bij vertrek. 

Van weekend weg tot wereldreis, zakelijk als Leisure en nog veel meer.

Je kunt bij mij terecht voor een weekend weg, maar ook voor een wereldreis en voor alles daar tussenin. Of je nu een weekend naar Disneyland wil, kiest voor eilandhoppen in Griekenland, Tema reizen, groepen, evenement. bedrijfsuitjes, op safari wil in Zuid-Afrika, privé jacht of met de camper door Amerika gaat toeren… Bel of mail me gerust. Alles is mogelijk.

Samen de wereld ontdekken.

Ik ben gespecialiseerd in zakelijk, Leisure, groepen, cruise, luxe en maatwerk reizen. Zo heb ik jaren gewerkt voor een reisorganisaties nationaal als internationaal die diverse verre bestemmingen aanbiedt. En - misschien nog wel belangrijker – samen met mijn eigen gezin heb ik al flink wat van de wereld gezien. Van een wereldreis door o.a. Sri Lanka, Indonesië, Noord-Amerika en IJsland tot een lange camperreis door Europa en veel meer. Ik kan adviseren vanuit eigen ervaring. Samen de wereld ontdekken is wat wij het liefste doen!

Zekerheid

Ik kan alle soorten vakanties van de grote reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met kleine, gespecialiseerde organisaties. The Travelclub is aangesloten bij de Alle Rederijen, IATA, ANWB, ANVRSGR en het calamiteitenfonds en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. Gaat er toch iets mis op de bestemming, dan heb je mij om op terug te vallen.

Contact

Onder de knop ‘Offerte aanvragen’ vind je een aanvraagformulier. Vul hier je gegevens, reiswensen en de reisdata in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Even bellen, appen of een mailtje sturen mag natuurlijk ook.

Ik hoor graag van u.

Tel  010-4768097

Mailto Miriam Shewnaik  miriam@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met hartelijke groet,

Miriam Shewnaik

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding