Miriam Shewnaik

Reisadviseur uit Berkel en Rodenrijs

010-4768097 / 06-24771424

The Travel Club Miriam Shewnaik

Voor een professioneel, persoonlijk advies op maat en een zorgeloze (vakantie-)reis neemt u geheel vrijblijvend contact op met mij. Velen gingen u voor.

Welkom!

Even voorstellen:

Ik ben Miriam Shewenaik en reizen is mijn passie en ik heb het geluk hiervan mijn werk te kunnen maken.

Waar ik in 1996 als grondstewardess mijn eerste stappen in de reiswereld bij de toenmalige ALM op Curaçao mocht zetten, heeft dit uiteindelijk geleid tot een bijzondere samenwerking met veel luchtvaartmaatschappij  zoals KLM, Etihad Airways, VLM, City Bird, SLM etc. alsook met touroperators zowel nationaal als internationaal. 

In de privésfeer heb ik samen met mijn gezin vanaf 1993 gereisd naar mooie hoekjes van de wereld en bijzondere reizen/vakanties mogen maken zoals: Verenigde Staten, Caribbean, Azië, en onlangs een onvergetelijke safari en prachtige middellandse zee cruise en nog veel meer.

Ik sta voor een professioneel, persoonlijk en onafhankelijk reisadvies met daarbij uitmuntend Travel Management.

Privé op reis:

Bij mij kunt u terecht voor al uw reisplannen. Van korte stedentrips tot uitgebreide maatwerkreizen, voetbal- en golfreizen, groepsreizen, incentives, hotels, vliegtickets, treinreizen, wintersport, familiereizen, autovakanties, duikreizen, cruises, wandelvakanties, korte en doorlopende reisverzekeringen, autohuur, helikopterhuur, huren van privé boten, diverse sportarrangementen zoals surfen, skydiving, kano, etc., Safari’s, wellness met verschillende thema’s o.a. yoga, meditatie, health programs en nog veel meer.

Zakelijk op reis:

Sedert 1993 ben ik  thuis in het boeken van zakelijke reizen en mijn relaties profiteren hier dagelijks van. Uw reismanagement wordt met alle persoonlijke service en gemakken geregeld zoals u dit van een gerenommeerde onderneming kunt verwachten. Mijn bereikbaarheid is 24/7!

Groepen en incentives:

Voor (grote) families, huwelijken, zakelijke uitjes en incentives hebben wij een zéér gevarieerd aanbod voor elk budget en werken wij direct samen met de meest gerenommeerde en innovatieve specialisten over de gehele wereld.
Enkele voorbeelden zijn:  Malediven, Bora Bora, Galapagos, Mauritius, Dominicaanse Republiek etc.

Contact

Voor een professioneel, persoonlijk advies op maat en een zorgeloze (vakantie-)reis neemt u geheel vrijblijvend contact op met mij. Velen gingen u voor. Met veel plezier wil ik ook voor u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Ik hoor graag van u.

Tel  010-4768097

Mailto Miriam Shewnaik  miriam@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met hartelijke groet,

Miriam Shewnaik

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding