Miriam Shewnaik

Reisadviseur uit Berkel en Rodenrijs

010-4768097 / 06-24771424

THE TRAVEL CLUB MIRIAM SHEWNAIK

Een onvergetelijke belevenis,

DAT IS WAT IK JOU WIL BEZORGEN TIJDENS JE REIS.

De weg kwijt in het grote reizen aanbod?

Je wilt met vakantie; lekker een weekend weg of een rondreis Zuid-Afrika, mooie cruise naar het Caribisch gebied. Enthousiast begin je met zoeken. Het aanbod is zo groot, dat je al snel de weg kwijt raakt. Waar moet je op letten, is de website en organisatie wel betrouwbaar.

Ik kan je advies geven, laat mij jouw wensen weten en ik ga voor je aan de slag. Vanuit eigen ervaring en met heel andere computersystemen dan jij zelf thuis hebt. Ik ken de weg in de wereld van reizen, zo is er voor iedere reiswens een oplossing. En ik denk gelijk met je mee over eventuele transfers, autohuur, verzekeringen, vaccinaties, visa en nog veel meer…

Al sinds 1993 kan ik al mijn passie voor reizen kwijt in mijn werk.  Sinds ik in 2008 ook mijn eigen reisonderneming gestart ben wordt dat alleen maar meer. Maatwerkreisbureau, dat is wat The Travelclub van Miriam is. Met een koffer vol inspiratie kom ik op afspraak bij je thuis of we spreken af bij mij op kantoor. Of we hebben contact via mail, Zoom, Teams of via Whatsapp.

Bespaar tijd en geld

Ik bespaar je tijd, het leven is namelijk al druk genoeg. Ik ben je enige aanspreekpunt, we maken een afspraak op een moment dat het jou uitkomt, ook ‘s avonds of het weekend. Door exclusieve prijsafspraken betaal je bij mij nooit meer dan wanneer je zelf via internet zou boeken. De persoonlijke service krijg je er gratis bij. En ik run mijn reisbureau met zóveel plezier dat de vakantiepret al de boeking begint en niet pas bij vertrek. 

Je kunt bij mij terecht voor een weekend weg, maar ook voor een wereldreis en voor alles daar tussenin. Of je nu een weekend naar Disneyland wilt, kiest voor eilandhoppen in Griekenland, themareizen, een groepsreis of een evenement. Maakt niet uit, ik regel het. Net als bedrijfsuitjes, op safari in Zuid-Afrika of het huren van een privéjacht. Bel of mail me gerust. Alles is mogelijk.

Gespecialiseerd

Ik ben gespecialiseerd in zakelijke reizen, groepsreizen, cruises, luxe en maatwerkreizen. Zo heb ik jaren gewerkt voor diverse reisorganisaties nationaal als internationaal waarbij diverse bestemmingen werden aangeboden.  Samen met mijn gezin en door middel van studiereizen heb ik veel van de wereld gezien. Ik heb o.a. Azië bezocht, Noord –en Zuid Amerika, Zuid-Afrika, Canada en het Caribische gebied en natuurlijk Europa. Door mijn brede reiservaring kan ik een juist reisadvies uitbrengen.

Zekerheid

Ik kan alle soorten vakanties van de grote reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met kleine, gespecialiseerde organisaties. The Travel Club is aangesloten bij IATA, ANWB, ANVRSGR en het calamiteitenfonds en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. Gaat er toch iets mis op de bestemming, dan heb je mij om op terug te vallen.

Contact

Onder de knop ‘Offerte aanvragen’ vind je een aanvraagformulier. Vul hier je gegevens, reiswensen en de reisdata in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Even bellen, appen of een mailtje sturen mag natuurlijk ook.  Ik hoor graag van je.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding