Mariska Stutterheim

Reisadviseur uit Sassenheim

06-51811379

WELKOM BIJ DE TRAVEL CLUB - TEYLINGEN!

Een reis boeken via een reisbureau is niet meer van deze tijd. Heeft u nog zin om naar een reisbureau te gaan om bij een onbekende medewerker uw reis te boeken?

Mijn ervaring

Ik ben mijn carrière begonnen bij de ANWB, waar je vroeger als autoreiziger niet omheen kon. Daarna heb ik promotie gemaakt naar een gerenommeerd reisbureau in het Gooi, dat persoonlijke service hoog in het vaandel had staan en waar veel BN-ers en omroepen tot de clientele behoorden. Vervolgens werd ik aangenomen bij American Express, waar ik vele jaren verantwoordelijk was voor de high demanding kaarthouders, die van mij kwaliteit, service en maatwerk op hoog niveau verwachtten en kregen. Het credo was: "the sky is the limit".

Zekerheid

Hoeveel ervaring heeft hij/ zij, welke ideeën en suggesties kan hij/ zij toevoegen? Vaak kunt u alleen boeken uit brochures of zit u vast aan bepaalde data. En dan wordt u ook nog eens beperkt door de winkeltijden en de werktijden van de betreffende medewerker. Wellicht boekt u liever via internet, dat kan, maar het internet doet geen bijzondere suggesties en biedt geen alternatieven.En dan is er ook nog de onzekerheid of alles goed is geboekt en of de accommodatie wel beschikbaar is ....... Garanties en zekerheden heeft u niet. U kunt wel ten alle tijden gebruik maken van de zoek en boek tool op mijn website!

Uw reisplannen

Het belangrijkste is dat ik u echte betrokkenheid bij uw reisplannen bied. En daar maak ik alle tijd voor, met persoonlijk contact op de momenten die u goed uitkomen. Ik denk met u mee totdat uw reis helemaal naar wens is, zelf het parkeren op de luchthaven kan geregeld worden, excursies, tickets of een mooie show op plaats van bestemming. Uiteraard mag het ook een los ticket zijn of een kort tussendoortje maar ik hoop dat;

Met mijn hulp de vakantie goed en gemakkelijk geregeld is, elke reis een bijzondere vakantie en onvergetelijke wordt!!

Goedkoper dan het reisbureau

Mijn diensten vinden plaats op basis van vrijblijvendheid, totdat u helemaal tevreden bent. Uiteindelijk betaalt u mij pas een boekingsfee van 35 Euro als de reis daadwerkelijk is geboekt. Voor het overige breng ik u geen kosten in rekening. Mijn inkomsten worden betaald uit commissies van de reisorganisaties. Omdat ik verder geen overhead kosten heb bent u bij mij over het algemeen goedkoper uit dan bij een reisbureau. TheTravel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Elke reis een belevenis

Elke reis is een belevenis die u in uw hart sluit, een ervaring die u rijker maakt. Verschillende culturen, heerlijk eten, vrije tijd, inspiratie opdoen, uitrusten, bijpraten, samen ontdekken en genieten. Voor mij is het heel belangrijk dat u vooral zult genieten. De rest kunt u aan mij overlaten.

Uw enige zorg is het inpakken van uw koffer; de rest is in mijn vertrouwde handen. Als uw reis helemaal naar uw zin is, geniet ik daar namelijk weer van.

Contact

Ik ben bereikbaar via:

Tel  06-51811379

Mailto Mariska Stutterheim  mariska.stutterheim@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Mariska Stutterheim

Voor mijn passie CRUISEN verwijs ik u naar mijn Cruise-Specialisten website!

Cruise

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding