Marianne Hoppener

Reisadviseur uit Reeuwijk

0182-523883

The Travel Club - Marianne Höppener

HARTELIJK WELKOM OP MIJN SITE

Als persoonlijk reisadviseur werk ik van huis uit voor klanten in Reeuwijk en omgeving. Al jaren adviseer en selecteer ik voor mijn klanten de meest passende en mooiste vakanties en indien u het prettig vindt, kom ik graag bij u thuis voor advies.

Het is ook mogelijk om van te voren per telefoon of mail uw plannen te inventariseren, waarna ik een mail stuur met een paar geselecteerde passende opties. U hoeft dan alleen nog maar te kiezen welke vakantie u het meest aanspreekt! En of het nu gaat om een pakketreis of een op maat verzorgde reis, dichtbij of ver weg, ik zoek de vakantie voor u uit alsof ik zelf mee ga!

Persoonlijk service op maat

Buiten het boeken, geef ik ook extra persoonlijk service op maat, zoals het afgeven van de reis papieren bij u thuis, het online inchecken en extra tips voor uw mooie vakantie en bestemming. Het selecteren van uw vakantie, heeft u nog nooit zo weinig voorbereidingstijd gekost en u betaalt voor deze service geen extra kosten.

Mijn jarenlange reiservaring en vakkennis

Door mijn jarenlange reiservaring en vakkennis kan ik u goed adviseren. Ik heb al veel geweldige plekjes van deze wereld zelf mogen bezoeken en jaarlijks bezoek ik steeds weer nieuwe bestemmingen! Ook houd ik mijn reiskennis up-to-date door het volgen van vele cursussen, workshops, het maken van studiereizen en het bezoeken van cruise schepen.

Voordelen in het kort:

  • Reisadvies en het boeken van uw vakantie, desgewenst bij u thuis
  • Persoonlijke service op het hoogste niveau, zonder extra kosten
  • Niet eindeloos zoeken: ik selecteer voor u de mooiste vakantie
  • Alle reizen geboekt onder ANVR & SGR voorwaarden

Contact

Kortom, aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op (ook 's avonds en in de weekenden) en ik regel een fijne, zorgeloze vakantie voor u.

Graag tot ziens,
Marianne Höppener

REISVERSLAGEN
Van een aantal reizen heb ik voor u een reisverslag gemaakt, zodat u alvast een indruk van deze bestemmingen kunt krijgen. De verslagen volgen binnenkort.

REISERVARING
De afgelopen jaren heb ik talloze vakantiebestemmingen bezocht. Hier een greep uit de bestemmingen die door mij persoonlijk zijn bezocht. Dit overzicht volgt binnenkort.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding