Mandy van der Woude

Reisadviseur uit Geervliet

06-13508419

The Travel Club - Mandy van der Woude

Welkom, uw perfecte vakantie begint hier!

Even voorstellen

Ik ben Mandy van der Woude, reisadviseur The Travel Club Geervliet, Voor velen van u ben ik geen onbekende en kent u mij al vele jaren van de diverse reisbureaus, met name in Rozenburg, waar ik altijd werkzaam ben geweest.

Kennis en ervaring

Met al die kennis en ervaring regel ik al vele jaren voor mensen een onvergetelijke tijd en nu kan ik mijn passie voor reizen dan ook met u delen vanuit mijn eigen reisbureau thuis. Het grote voordeel hiervan is dat ik u dan van dienst kan zijn op een tijdstip wanneer het u uitkomt, dus ook 's avonds en in het weekend!

Service en kwaliteit

Doordat service en kwaliteit bij mij hoog in het vaandel staan, mag u van mij nét dat stukje meer verwachten dan dat een reisbureau of internet u biedt. Dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend! Het zijn vaak de kleine dingen, die leuke extraatjes die een reis bijzonder maken. Na uw vakantie hoor ik altijd graag de ervaringen welke uw reis zo onvergetelijk hebben gemaakt, u kunt me geen groter compliment geven dan te vertellen hoezeer u heeft genoten.

Zeker niet duurder

Mijn persoonlijke reisadvies maakt uw reis zeker niet duurder dan rechtstreeks boeken op internet of boeken via een reisbureau. Dat komt omdat ik via The Travel Club de beste deals voor u kan regelen, waardoor u voor dezelfde prijs, al dan niet voordeliger op reis kunt!

Ontzorgen

Natuurlijk kunt u ook bij me terecht voor uw reisverzekeringen, de verzorging van uw benodigde visa, losse vliegtickets, maar ook die leuke huurauto om uw vakantiebestemming mee te verkennen of tickets voor een gezellig uitje ter plaatse. Kortom, voor een welverdiende vakantie zoals deze hoort te zijn.

Contact

Waar wacht u nog op?

Bel gerust voor een afspraak, vertel me uw wensen en dan draag ik graag bij aan uw onvergetelijke vakantieherinneringen!

Mandy van der Woude

Tel  06-13508419

Mailto Mandy van der Woude  mandy@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding